Tilaa joulupaketit viimeistään 19.-20.12.2017 | Joulun asiakaspalvelu

Ethän jätä pakettien tilaamista viime tippaan? Tilaa lahjat mieluummin ajoissa, kuin liian myöhässä – Näin varmistat, että ne ovat mukana pukinkontissa 24.12.

Kuntokaupan myynnissä sekä varaston pakkaamossa huhkitaan tonttulakit hiessä niin, että jopa korvatunturin pukinpaja jää kohta kakkoseksi. Jotta kaikki Kuntokaupalta tilatut paketit saataisiin ajoissa matkaan, online-maksutavoilla suoritettavat tilaukset on tehtävä viimeistään keskiviikkona 20.12.2017. Postiin toimitettavat paketit on oltava tilattuna jo päivää aikaisemmin tiistaina 19.12.2017. Tällä pyrimme varmistamaan, että paketit löytävät tiensä pukinkonttiin suurimpaan osaan Suomea Postin, Matkahuollon ja Kaukokiidon joulun toimitusajoilla. Poikkeuksen tästä tekevät Ahvenanmaa sekä 80-82, 84-85 ja 92-99 alkuiset postinumerot, joiden kohdalla ehtiminen on epävarmempaa.

Mikäli pääset noutamaan tilauksesi myymälästämme Tampereelta, olemme avoinna ma-pe normaalisti klo 17 saakka. Jouluaaton ja joulunpyhät olemme suljettuna. Palaamme linjoille ja Tesoman myymälään taas keskiviikkona 27.12. kello 9.

Kuntokaupan väki toivottaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää ja rauhallista joulunodotusta!

« Uutisarkisto