Sveltus kahvakuula 6 kg

14,45 €
Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Sveltus Kahvakuula 16 kg on erinomainen valinta kahvakuulaksi niin koti- kuin kuntosalikäyttöön. Kahvakuula sopii koko kehon treenaamiseen.

Kahvakuulaharjoittelu parantaa voimaa, koordinaatiota ja kestävyyttä. Vinyylipäällysteisen valurautakuulan paljas kahva antaa erinomaisen pidon ja tuntuman harjoitteluun. Ergonomisesti muotoiltu klassinen kahvakuula on mainio treeniväline koko kehon treenaamiseen lähes missä vain.

Sveltus Vinyylipäällysteisiä kahvakuulia on saatavilla:

2 kg
4 kg
6 kg
8 kg
10 kg
12 kg
16 kg
 
Kahvakuulalla voit tehdä kymmeniä erilaisia harjoitusliikkeitä, mutta jo muutamalla perusliikkeellä voit harjoitella tehokkaasti lihaksiasi. Kahvakuulilla voit tehdä nostoja, heilautuksia tai harjoitella tasapainoa erilaisilla tasapainoliikkeillä ja näin vahvistat myös syviä keskivartalolihaksia. Kahvakuulaharjoittelun teho perustuu liikkeiden toiminnallisuuteen, jolloin useampi lihasryhmä toimii samanaikaisesti.

Sveltuksen kahvakuulalla pääset treenaamaan tehokkaasti ylävartalon- ja käsien lihaksia. Kahvakuulassa on leveä kahva, josta on helppo pitää kiinni. Lisäksi pohjassa on neljä kumitappia, jotka suojaavaat lattiaa.

Tekniset tiedot:
  • Paino: 6kg
  • Päällinen: vinyyli
  • Teräskahva
Tilaa nyt vinyylipäällysteinen kahvakuula monipuoliseen treenaamiseen Kuntokaupalta!
 

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: