Sveltus Contender Nyrkkeilyhanskat

49,90 €

Tai erämaksulla alk. 1,04 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Sveltus Contender nyrkkeilyhanskat on suunniteltu ensisijaisesti raskaamman sarjan nyrkkeilyyn!

Erittäin lujan pinnoitteen ansiosta nämä Sveltus Sveltus Contender  nyrkkeilyhanskat on suunniteltu raskaaseen käyttöön, kuten sparraus, nyrkkeilysäkin kanssa treenaamiseen ja taisteluihin. Kaarevan anatomisen muotonsa vuoksi Sveltus Contender nyrkkeilyhanskat antaa lujan iskuvoiman. Erittäin tiheä suojavaahto käsien yläosassa toimii iskujen vaimennukseen erinomaisesti ja pysyy samalla joustavana paremman mukavuuden takaamiseksi. Vahvistettu peukalo joustavalla kiinnityksellä tuo maksimaalista suojaa loukkaantumisilta. Hyvä lämmönsäätö, leveä ja vahvistettu mansetti, jossa on säädettävä koukku ja lenkkisuljin tarkan istuvuuden ja tuen takaamiseksi. Saatavana 5 kokoa.

Nyrkkeilyhanskojen ominaisuudet
Hanskan on istuttava hyvin ja tukevasti kädessä. Naisilla nyrkkeilyhanskojen käytössä on tärkeä muistaa, että kynnet on leikattu lyhyiksi, sillä muuten hanskat ovat ajan kanssa entiset. Sveltus Contender  nyrkkeilyhanska on tehty raskaaseen käyttöön, kuten sparraus, nyrkkeilysäkki-treeneihin ja taisteluihin. 

Sveltus Contender nyrkkeilyhanskan alla on oltava aina nyrkkeilyside tai nyrkkeilyhanskan alushanska suojaamaan kämmenluita ja rannetta. Lisäksi hiki imeytyy siteeseen, ja siteet voi aina pestä pesukoneessa. Käsisiteitä on olemassa joustavavia, puuvillaisia ja ohuempaa sidettä, joka on mukavamman tuntuinen nyrkkeilyhanskan alla. Eri taistelulajeissa siteet ovat eri pituisia. Toinen keino on laittaa alus- tai sisähanska Sveltus Contender nyrkkeilyhanskan alle. Nyrkkeilyhanska ei saa missään tapauksessa tuntua liian löysältä kädessä!

Paino vaikuttaa pehmusteen määrään, eli mitä pienempi paino, sitä vähemmän iskunvaimennusta hanska tarjoaa. 
Valitse omasi käyttötarkoituksen mukaan: 

10 unssia (oz): kevyin aikuisten nyrkkeilyhanska, soveltuu hyvin tekniikkaharjoitteluun, säkkitreeniin sekä paditreeniin. 
12 unssia (oz): soveltuu kevyeen sparraukseen ja tekniikkaharjoitteluun treenikaverin kanssa. Tarjoaa hyvän suhteen painon ja pehmeyden välillä. 
16 unssia (oz): paksumpi pehmuste suojaa käsiä hyvin, joten sopivat kovaa lyömiseen, raskaampaan sparraukseen sekä paditreeniin. Suojaavat myös treenikaveria.

Hanskojen kunnosta huolehtiminen
Nyrkkeilyhanskat saa ja pitää myös puhdistaa. Hanskoja ei kannata jättää kassiin haisemaan treenin jälkeen, vaan ne tulisi mahdollisuuksien mukaan tuulettaa ja laittaa kuivumaan. Nyrkkeilyhanskat voi pestä kevyesti liinan avulla tavallisella saippualla ja vedellä.

Tekniset tiedot:
  • Pituus 32.00
  • Leveys 18.00
  • Koko 16oz
  • Väri metalli sininen ja valkoinen
  • Myydään pareittain
  • PU-mikrokuituliina + nailonverkko + nailonvuorauksella valettu vaahtomuovi polyuretaanista
Sveltus Contender nyrkkeilyhanskat kovaan iskuvoimaan nyt Kuntokaupalta!
 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 29,90 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: