SportVida Vatsapenkki Vastuskuminauhoilla

89,90 €

Tai erämaksulla alk. 3,34 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

SportVida Vatsapenkki Vastuskuminauhoilla on monipuolinen ja hyvin yksinkertainen apuväline vatsa- ja selkälihasten sekä käsien treenaamiseen kotona tai kuntosalilla!

SportVida vatsapenkki laajentaa vatsarutistusten eli sit-uppien liikerataa ja lisää näin huomattavasti tehoa liikkeeseen. Vatsapenkillä aktivoit erityisesti suoran vatsalihaksen, mutta penkillä voit tehdä myös erilaisia variaatioita tutusta vatsarutistuksesta ja samalla treenata käsien lihaksia vastuskuminauhojen avulla. SportVida vatsapenkki on helposti säädettävissä eri kulmiin tehokasta ja monipuolista vastuskuminauha- ja levytankotreeniä varten. Vatsalihasten harjoitusten lisäksi voit suorittaa harjoituksia selän lihasten vahvistamiseksi.

Jämäkkä teräsrunko, yksinkertaisen toimivat kulmansäädöt ja tyylikäs viimeistely takaa penkin pitkän ja turvallisen käytön, jonka suurin kuormitus on 110 kg. Korkeus on säädettävissä 50–65 cm: n sisällä, mikä lisää harjoittelun voimakkuutta. Tukeva ja leveä selkä on vuorattu korkealaatuisella synteettisellä nahalla. Kompakti muotoilu ei vie paljon tilaa, koska se voidaan taittaa harjoituksen jälkeen.

Tekniset tiedot:
  • mitat: 134 x 60 x 74 cm
  • selän mitat: 104 x 30 cm
  • enimmäiskuormitus: 110 kg
Tilaa nyt laadukas SportVida Vatsapenkki vastuskuminauhoilla Kuntokaupalta ja treenaa lihakset kuntoon!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 89,90 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: