Concept2 EPM5 Soutulaite

1699,00 €

Tai erämaksulla alk. 63,10 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Concept2 sisäsoutulaite EPM5 on kehitetty erityisesti aktiivisesti treenaaville urheilijoille. Uudemmassa E-mallissa on aikaisempien mallien hyväksi havaitut ominaisuudet sekä lisäksi paljon uusia. Concept2 E-malli on suunniteltu erityisesti kuntosali ja yhteisökäyttöön, mutta se sopii myös aktiiviselle kotikuntoilijalle.

Mikäli etsit edullisempaa vaihtoehtoa Concept2-soutulaitteelle, suosittelemme tutustumaan hinta-laatusuhteeltaan erinomaiseen FitNord Oceans 300 -soutulaitteeseen, joka on niin ikään erittäin tasaisella soututuntumalla ja ilmavastuksella varustettu soutulaite.

Concept2 -soutulaite on käytössä hiljainen, joten voit treenata sillä häiritsemättä naapureita tai toisessa huoneessa olevia. Tukeva rakenne ja helppo huoltoisuus tekeävät laitteesta kestävän hankinnan. Soutulaitteen käyttäjän painoraja on 227 kg, joten laite sopii suurimmalle osalle käyttäjistä.

E-mallin eroavaisuudet D-malliin:
- Istuinkorkeus 51 cm eli runko on 15,2 cm korkeammalla kuin D-mallissa, jolloin laitteeseen meno ja siitä poistuminen on helpompaa
- Laitteessa on uusi liitoskiristin, joka tekee rungon irroittamisen kuljetus- ja varastointiasentoon entistä helpommaksi.
- Pidempi ja tukevampi monitorin varsi
- Ketjun kulkurata on suojatumpi, joten laitteen puhdistus on helpompaa
- Pulverimaalaus on viimeistelty ylimääräisellä kerroksella, jotta maalaus säilyisi hyvänä pitkään

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: