Concept2 EPM5 Soutulaite

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
1699,00 €

Tai osamaksulla alk 70,79 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:

Concept2 sisäsoutulaite EPM5 on kehitetty erityisesti aktiivisesti treenaaville urheilijoille. Uudemmassa E-mallissa on aikaisempien mallien hyväksi havaitut ominaisuudet sekä lisäksi paljon uusia. Concept2 E-malli on suunniteltu erityisesti kuntosali ja yhteisökäyttöön, mutta se sopii myös aktiiviselle kotikuntoilijalle.

Mikäli etsit edullisempaa vaihtoehtoa Concept2-soutulaitteelle, suosittelemme tutustumaan hinta-laatusuhteeltaan erinomaiseen FitNord Oceans 300 -soutulaitteeseen, joka on niin ikään erittäin tasaisella soututuntumalla ja ilmavastuksella varustettu soutulaite.

Concept2 -soutulaite on käytössä hiljainen, joten voit treenata sillä häiritsemättä naapureita tai toisessa huoneessa olevia. Tukeva rakenne ja helppo huoltoisuus tekeävät laitteesta kestävän hankinnan. Soutulaitteen käyttäjän painoraja on 227 kg, joten laite sopii suurimmalle osalle käyttäjistä.

E-mallin eroavaisuudet D-malliin:
- Istuinkorkeus 51 cm eli runko on 15,2 cm korkeammalla kuin D-mallissa, jolloin laitteeseen meno ja siitä poistuminen on helpompaa
- Laitteessa on uusi liitoskiristin, joka tekee rungon irroittamisen kuljetus- ja varastointiasentoon entistä helpommaksi.
- Pidempi ja tukevampi monitorin varsi
- Ketjun kulkurata on suojatumpi, joten laitteen puhdistus on helpompaa
- Pulverimaalaus on viimeistelty ylimääräisellä kerroksella, jotta maalaus säilyisi hyvänä pitkään

Monitori:
EPM5-soutulaite sisältää Concept2:n julkaiseman uusimman PM5-monitorin. Monitori mittaa matkan, vauhdin, kalorit ja watit jokaisesta tekemästäsi harjoitteesta.
- PM5 monitori sisältää sisäänrakennetun ja ANT-koodatun sykevastaanottimen sekä Garmin-sykelähettimen.
- Monitorin mukana ladattava paristosetti, joka latautuu samalla kun soudat tai olet kytkenyt monitorin tietokoneeseen USB-kaapelilla.
- Mahdollisuus tallentaa sovelluksia muistiin.
- Langattoman tiedonsiirto. Voit järjestää esimerkiksi omat sisäsoutukisat 2-4 koneen välillä ilman erillisiä lisälaitteita.

Monitorin ominaisuuksista voit lukea lisää blogistamme klikkaamalla tästä linkistä.

Laite toimitetaan kahdessa pakkauksessa, joiden mitat ovat:
1. laatikko: pituus 142 cm, leveys 38 cm, korkeus 55 cm, paino 27 kg
2. laatikko: pituus 63 cm, leveys 33 cm, korkeus 71 cm, paino 13 kg
Pakkausten yhteispaino: 40 kg

Käyttökuntoon asennettuna laite vaatii lattiapinta-alaa 61 cm X 244 cm. Säilytystä varten soutulaite on jaettavissa kahteen osaan, jolloin laitteen voi nostaa säilytykseen pystyasentoon. Soutulaitteessa on myös rullapyörät, jotka helpottavat liikuttelua.

Ergonimisesti muotoillut kädensijat ja pehmeä, aidon tuntuinen soututuntuma tekevät laitteen käytöstä mukavaa. Laaja vastuksen säätömahdollisuus ja informatiivinen monitori helpottavat laitteen säätämisessä kuntoilijalle sopivaksi.

Concept2 -soutulaitteella on kattava 2 vuoden takuu.

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.