** ALE ERÄ ** Concept2 EPM5 Soutulaite

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
1389,00 € 1699,00 €

Tai Klarna osamaksulla alk 57,88 €/kk

SÄÄSTÄ 310 € 21.01.2019 saakka
Toimitukset 2-4 työpäivää
Concept2 sisäsoutulaite EPM5 on kehitetty erityisesti aktiivisesti treenaaville urheilijoille. Uudemmassa E-mallissa on aikaisempien mallien hyväksi havaitut ominaisuudet sekä lisäksi paljon uusia. Concept2 E-malli on suunniteltu erityisesti kuntosali ja yhteisökäyttöön, mutta se sopii myös aktiiviselle kotikuntoilijalle.

Soutulaite sisältää Concept2:n julkaiseman uusimman ohjauspaneelin, PM5-monitorin! PM5-monitorin ominaisuuksista voit lukea lisää blogistamme klikkaamalla tästä linkistä.

Laite toimitetaan kahdessa pakkauksessa, joiden mitat ovat:
1. laatikko: pituus 142 cm, leveys 38 cm, korkeus 55 cm, paino 32 kg
2. laatikko: pituus 63 cm, leveys 33 cm, korkeus 71 cm, paino 14 kg
Pakkausten yhteispaino: 37,83 kg.

Käyttäjän suurin sallittu painorajoitus on 227 kg eli soveltuu "useimmille"... Käyttökuntoon asennettuna laite vaatii lattiapinta-alaa 61 cm X 244 cm.
Concept2 -soutulaite on käytössä hiljainen, joten voit treenata sillä häiritsemättä naapureita tai toisessa huoneessa olevia. Tukeva rakenne ja helppo huoltoisuus tekeävät laitteesta kestävän hankinnan.

Ergonimisesti muotoillut kädensijat ja pehmeä, aidontuntuinen soututuntuma tekevät laitteen käytöstä mukavaa. Laaja vastuksen säätömahdollisuus ja informatiivinen monitori helpottavat laitteen säätämisessä käyttäjälle sopivaksi.

Ominaisuudet:
- Istuinkorkeus 51 cm eli runko on 15,2 cm korkeammalla kuin D-mallissa, jolloin laitteeseen meno ja siitä poistuminen on helpompaa
- Laitteessa on uusi liitoskiristin, joka tekee rungon irroittamisen kuljetus- ja varastointiasentoon entistä helpommaksi
- Yksiosainen etujalka lisää laitteen jämäkkyyttä
- Pidempi ja tukevampi monitorin varsi
- Ketjun kulkurata on suojatumpi, joten laitteen puhdistus on helpompaa
- Pulverimaalaus on viimeistelty ylimääräisellä kerroksella, jotta maalaus säilyisi hyvänä pitkään

Monitori:
- PM4 monitori sisältää sisäänrakennetun ja ANT-koodatun sykevastaanottimen sekä Garmin-sykelähettimen.
- Monitorin mukana ladattava paristosetti, joka latautuu samalla kun soudat tai olet kytkenyt monitorin tietokoneeseen USB-kaapelilla.
- Mahdollisuus tallentaa sovelluksia muistiin.
- Langattoman tiedonsiirto. Voit järjestää esimerkiksi omat sisäsoutukisat 2-4 koneen välillä ilman erillisiä lisälaitteita.

Concept2-soutulaitteen takuu on 2 vuotta.

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.