Tunturi Platinum Pro Air Rower Soutulaite

1949,00 €

Tai erämaksulla alk. 72,38 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Tunturi Platinum Pro Air Rower on huipputason soutulaite, joka käyttää ilmanvastusta harjoituksen vastustason tuottamiseen. Sopii sekä kuntosaleille että kotikäyttöön.

Air Rower -soutulaitteen pehmeä ja luonnollinen soututuntuma syntyy ilmanvastuksen ja PMS-magneettijärjestelmän yhdistelmästä. Vauhtipyörään on rakennettu pieniä tuulettimia, jotka luovat ilmanvastusta pyörän alkaessa pyörimään. Mitä kovempaa soudat, sitä suuremman harjoitusvastuksen vauhtipyörä tuottaa.

Soutulaitteet harjoittavat monipuolisesti kaikkia vartalon lihasryhmiä. Soutaminen kehittää samalla sekä aerobista kestävyyttä että voimaa, jonka ansiosta soutulaitteet sopivat hyvin myös lämmittelyyn ennen varsinaista lihaskuntoharjoitusta. Koska soutaminen ei kohdista painetta niveliin esimerkiksi juoksumattojen tavoin, se sopii lisäksi hyvin myös kuntouttamiseen.

Tunturi Air Rower -soutulaitteessa on kolme eri harjoitusohjelmaa ja 12 eri vastustasoa. Käyttöjärjestelmä mittaa mm. aikaa, matkaa, kalorinkulutusta ja vetoja. Lisäksi laitteessa on ergometri, joten se sopii erityisen hyvin tavoitteelliseen kuntoiluun. Air Rower on kokoontaitettava ja helppo säilyttää myös kotona.

Tilaa nyt luonnollisen soututuntuman tarjoava Platinum Pro Air Rower -soutulaite, joka sisältää ammattitason laitteen toiminnot!

Tekniset tiedot

Arvostelut


Yhteenveto

4.66666667     / 5
4,7
5.0000     / 5
5,0
4.0000     / 5
4,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 4.6666666666667     / 5
  4,7
 • 5,0
 • 4,0
 • 5,0

Huippulaite

Platinum Pro Air tuntuu tukevalta & kestävältä ja on täten erittäin mukava käyttää. Iso ja avoin vauhtipyörä on myös upean näköinen! Melutaso on hyvä, sillä ääni joka tästä koneesta lähtee on matala. Kokoamiseen kannattaa varata muutama tunti ja mielellään 2 henkilöä, mutta onnistuu yksinkin. Mittaristo on englanninkielinen.
Eepee 23.11.2019 , Etelä-Pohjanmaa
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: