Soutulaite, Kettler Coach 2

949,00 €

Tai erämaksulla alk. 35,24 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Soutulaite, Kettler Coach 2 on täysin uudenmallinen soutulaite, joka sopii sekä soutuharrastuksen aloittaville että edistyneemmille harrastajille.

Kettler Coach 2 -soutulaite on tukevarakenteinen (enimmäiskäyttäjäpaino 130 kg) ja liikerata on tasainen 6 kg painavan vauhtipyörän ansiosta. Soutulaite tarjoaa haastetta eritasoisille kuntoilijoille magneettisen jarrujärjestelmän ja 10 vastustason ansiosta. Coach 2 on varustettu suurella LCD-näytöllä, jolta seuraat selkeästi harjoitustietoja, esim. aikaa, vetoja, energiankulutusta ja sykettä.

Laitteesta löytyy siirtopyörät, joilla laitteen siirtäminen sujuu vaivattomasti. Laitteen saa myös käännettyä pystyasentoon, jolloin sitä on kätevä säilyttää pienessäkin tilassa.

Tarkka alumiininen Duo Rail takaa sujuvan soutamisen ja antaa lisäpituutta, jotta jopa 2-metrinen henkilö voi käyttää laitetta.
Optimoitu ergonomia ja korkea istuma-asento, jonka suunnittelussa on käytetty ammattisoutajan näkemystä.

Kompakti LCD-näyttö, joka näyttää 8 harjoitusarvoa pysyvästi ja helppokäyttöinen One Button Control Internconnectivity-vaihtoehto urheilusovelluksille (esim Kettmaps), Sports Timepieces ja Bluetooth®-pulssinmittausvaihtoehto.

Tilaa tästä täysin uudenmallinen ja eritasoisille kuntoilijoille sopiva soutulaite aktiiviseen käyttöön!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: