Selkä- ja vatsapenkki, Tunturi Core Trainer CT80

379,00 €

Tai erämaksulla alk. 14,08 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Tunturi Core Bench CT80 on tukeva ja monikäyttöinen keskivartalolaite, joka yhdistää vatsa-, selkä- ja roomalaisen penkin sekä selänojennuslaitteen yhteen kompaktiin laitteeseen.

Erilaisten vatsa- ja selkälihasliikkeiden lisäksi Core Bench -penkillä voit tehdä esimerkiksi selän- ja lonkanojennuksia. Säästät tilaa ja rahaa, kun ostat useamman penkin sijaan yhden monipuolista keskivartalotreeniä tarjoavan laitteen. Lisäksi penkki on kokoontaitettava, joten se soveltuu erityisen hyvin kaikille kotikuntoilijoille.

Core Bench CT80 avulla voit treenata kaikkia keskivartalon lihaksia, eli vatsa- ja kylkilihaksia, pakaroita ja takareidein lihaksia sekä selän ja kyljen lihaksia. Näitä lihasryhmiä tarvitaan lähes kaikkiin urheilusuorituksiin, mm. jalkakyykkyyn ja painonnostoon. Lisäksi ne parantavat jokapäivästä toimintakykyä, parantavat ryhtiä ja voivat jopa ehkäistä selkäkipua.

Core Bench -laitteen vatsapenkin ja lonkkatuen korkeutta ja asentoa voi muuttaa käyttäjän pituuden ja kulloisenkin harjoitusliikkeen mukaisesti. Lisäksi laitteessa on säädettävät jalkatuet, jotka helpottavat harjoittelemaan ergonomisesti ja tukevasti.

Tilaa nyt Kuntokaupasta tukeva ja helposti säilytettävä Core Bench CT80 vatsa-/selkäpenkki ja treenaa itsellesi rautainen keskivartalo!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.