Saunatar Elite 63 1-hengen

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
2995,00 €

Tai osamaksulla alk 124,79 €/kk

TOIMITETTAVISSA HEINÄKUUN LOPPU 2018
Infrapuna-höyrykaappi on nyt julkaistu Suomessa ensimmäistä kertaa Saunatar Elite -tuotesarjan myötä. Infrapunasaunan yhdistäminen höyrykaappiin on saatu aikaan kehittämällä vesitiivis infrapunalämmitinteknologia.

Saunatar Elite on ylellisintä ja käytännöllisintä, mitä suomalaisiin kylpyhuoneisiin on aikoihin ollut tarjolla. Infrapuna-höyrykaapin avulla ahtaaseen saunattomaan kerrostaloasuntoon on saatavilla ratkaisu, joka tekee kylpyhuoneesta ylellisen ja viihtyisän. Toisaalta infrapuna-höyrykaappi nostaa kätevästi ja kustannustehokkaasti myös tilavan omakotitalon saunaosaston aivan uudelle tasolle. Varmaa on, että Saunatar Elite on investointi, joka nostaa asuntosi arvoa.
Terveysvaikutteisen infrapunasaunan lisääminen höyrysaunalla varustettuun suihkukaappiin on parasta, mitä moni voisi toivoa. Monet ovat kokeneet infrapunasaunan syvälämmön vaikutuksen puhdistaneen kehoa ja parantaneen oloa sekä edistäneen terveyttä ja fyysisestä rasituksesta palautumista. Monet hengityselinten vaivoista kärsivät ovat puolestaan kokeneet höyrykylpyjen lievittäneen vaivoja.

Tämän lisäksi on muistettava näiden toimintojen yhdistämisen tuoma mahdollisuus rentoutumiseen ja olosta nauttimiseen. Tästä pitävät huolen myös kattavat suihkutoiminnot, mahdollisuus musiikin kuunteluun ja värivalaistus. Toimintoja käytät kätevästi kosketuspaneelista, jossa on USB-liitäntä muistitikulle ja bluetooth-yhteys kannettavalle soittimelle.
Lue lisää tarkempia tuotetietoja valmistajan sivuilta.

Tuote toimitetaan osissa. Voit tilata toimittajalta myös asennuspalvelun.

Tilaa nyt heti oma infrapuna-höyrysauna erittäin kilpailukykyiseen hintaan!

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Tuotearvostelut:

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.