NCM Miami Sähköpyörä (768Wh tehoakku)

3.33333333     / 5
3,3
100 % Suosittelee
2499,00 €

Tai osamaksulla alk 104,12 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
NCM Miami on erittäin rennolla ajoasennolla varustettu sähköavusteinen cruiser-pyörä, joka kääntää katseet takuuvarmasti! Miami on omiaan rentoon kaupunki-cruisailuun, työmatkojen taittamiseen, puistoretkeilyyn ja uimarannalle ajamiseen. Tehokkaan akun sekä mukavan ajoasennon ansiosta ei ole väliä, vaikka rantakohde olisi kauempanakin! NCM Miamilla ajaminen on hauskaa ja se vie perille varmasti.

Voimakas moottori ja jopa 150 km toimintasäde

NCM Miamin takamoottori vääntää tarvittaessa voimakkaasti ja avustaa ylös tiukemmatkin mäet. Vääntöä moottorissa on 55 Nm ja avustettu huippunopeus 25 km/h. Yhdessä 768 Wh tehoakun kanssa päästään jopa 150 km yhdellä latauksella. Akku on helposti irrotettavissa lataamista varten.

Pitkälle viety mukavuus

NCM Miami -sähköpyörässä on panostettu mukavuuteen ja ajamisen hauskuuteen. Rento ajoasento saadaan muokattua mieleiseksi säädettävän ohjainkannattimen avulla, joka mahdollistaa ohjaustangon kääntämisen eri asentoihin helposti. Penkki on extraleveä ja tyylikäs Selle Royal, jonka päällä jaksaa istua pitkänkin reissun. Paksut mutta erittäin hyvin rullaavat Schwalbe Big Ben -renkaat ovat kestävät ja tarjoavat erittäin miellyttävän kyydin. SR Suntour RST-joustokeula pehmentää menoa entuudestaan epätasaisilla teillä ja kaduilla ajettaessa.

Hydrauliset levyjarrut ja 8-vaihteinen Shimano Acera

Tehokkaista ja turvallisista Tektro E350 -levyjarruista riittää pysäytysvoimaa kaikkiin tarpeisiin. Hydrauliset levyjarrut ovat sekä edessä että takana. 8-vaihteinen Shimano Acera on varmatoiminen ja tarkasti vaihtava vaihteisto, josta löytyy sopiva välitys niin tasaiselle, ylämäkiin kuin vauhdikkaisiin laskuihin.

Huippuvarusteltu

NCM Miami toimitetaan erittäin hyvin varusteltuna. Vakiovarusteisiin kuuluvat lakisääteiset valot edessä ja takana, seisontatuki, täyspitkät lokasuojat sekä soittokello. Tilavan tavaratelineen päällä kulkee rantakamppeet, ostokset ja esimerkiksi työlaukku kätevästi. Muut lisätarvikkeet löydät kätevästi Kuntokaupan valikoimista täältä.
 
Katso tästä NCM Miami -sähköpyörän esittely:  

Valitse NCM Miami, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 1. Rento ajoasento ja todella mukava kyyti
 2. Voimakkaasti vääntävä moottori ja erittäin pitkä toimintasäde (jopa 150 km)
 3. Korkea varustetaso (joustohaarukka, tavarateline, etu- ja takavalo, täyspitkät lokasuojat, soittokello, seisontajalka yms.)
 4. Takuulla katseenkääntävä ulkonäkö
 5. Uskomaton hinta-laatusuhde
Tilaa nyt katseenkääntävä ja laadukas cruiser-sähköpyörä erittäin pitkällä toimintasäteellä Kuntokaupalta!
 
Rengaskoko: 26”
Runkokoko: 48 cm
Käyttäjän suositeltu maksimipaino: 125 kg
Runko: alumiinia
Maksimivauhti avustettuna: 25 km/h
Moottori: Das-Kit, X15 takamoottori, 48V 250W,
Toimintojen ohjaus: Das-Kit, CT5-I5, 48V 15A
Laturi: 48V 3A DC483DE
Akku: DEHAWK I5-4816H,48V 16AH, 768WH, USB-portilla
Toimintasäde 70-150 km
Näyttö: LCD Das-Kit C7, 6 avustustasoa, 6 km/h kävelyavustus
Etu-ja takavalot: Spanninga Swing, 48V, 30 Lux Spanninga, Solo 2xAA
Ohjaustanko: Promax MA579 säädettävä
Etuhaarukka: SR Suntour RST-NEON-600C lukittava joustohaarukka
Jarrut: Tektro E350 Hydrauliset levyjarrut
Kampisarja: Prowheel, 46T
Vaihteet: Shimano, Acera M360, 8-vaihteinen
Rataspakka: 8-speed screw ring, 11-32T
Renkaat: Schwalbe Swallow, Big Ben 26 "2.15
Istuin: Selle Royal, extraleveä, ruskea tekonahka
Istuinkannatin: Promax, Aluminum 30.4 * 30 mm
Käsikahvat: Selle Royal, ruskea
Pedaalit: Wellgo, B087, mustat
Pyörän paino: 27 kg
Pakkauksen paino: 33 kg
Pakkauksen mitat (leveys*korkeus*pituus): 23cm*102cm*186cm
Takuu: 24kk, akku 12kk


NCM Miami toimitetaan tukevassa pahvilaatikossa osittain koottuna. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja eturengas. Työhön menee aikaa noin 20-30 minuuttia, mukana toimitetaan sekä ohjeet että työkalut.

NCM-pyörissä käytetään laajasti käytössä olevien komponenttivalmistajien valmistamia osia. Pyörien huollon saat siis paikalliselta pyörähuoltoliikkeeltäsi.

Huomioithan, että pyörälle on suositeltavaa tehdä ensihuolto maksimissaan 500km käyttöönoton jälkeen. Tämä on pyörän käyttöiän kannalta erittäin tärkeää.

NCM Miami -käyttöohje SUOMI

Yhteenveto

3.33333333     / 5
3,3
3.0000     / 5
3,0
3.0000     / 5
3,0
4.0000     / 5
4,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

3.3333333333333     / 5
3,3
 • 3,0
 • 3,0
 • 4,0

Käyttökokemuksia Miamista

Pyörässä on kolme hyvää ominaisuutta: ⁃ Ei tarvitse nojata käsiin (pysty ajoasento), ⁃ takanapamoottori (vähentää ketjujen ja rattaiden rasitusta) ⁃ riittävä vääntömomentti ylämäkiä varten Miinuksiakin löytyy: ⁃ Pystyssä ajoasennossa töyssyjen voima osuu ikävästi selkänikamiin, ellei hoksaa varoa ⁃ Das-Kitin avustusjärjestelmä on käytännössä vakionopeudensäädin eikä avustustehon säädin. Ykkösasetuksella alle 10 kmh nopeudessa moottori avustaa täydellä voimalla ja noin 14 kmh:ssa avustus loppuu kokonaan. Nelosasetuksella mennään noin kahtakymppiä ja suurimmalla, eli kutosella maksimivauhtia 25 kmh. Ei siis ole mahdollista ajaa esim. 25% avustuksella koko 0-25 kmh nopeusalueella. Moottorin ohjausjärjestelmän ohjelmointi siten, että valittaisiin haluttu avustusteho koko sallitulle nopeusalueelle 0-25 kmh (kuten esim. Bafangin järjestelmissä), ei huollon mukaan ole mahdollista. ⁃ avustusjärjestelmä herää tosi hitaasti avustamaan ”ylinopeuden”jälkeen. Kun ajaa notkoon vaikkapa 35 kmh, eli avustus on mennyt pois päältä, niin notkon jälkeisessä ylämäessä vauhti ehtii laskea (jyrkkyydestä riippuen) 10-15 kmh:iin, ennen kuin moottorin ohjausjärjestelmä herää antamaan tehoa. Huollon ja myynnin välillä tiedon välittyminen ei ole parasta a-luokkaa. Vein pyöräni takuukorjaukseen katkenneen pinnan takia. Kyselin huollon aikatauluista, koska en olisi halunnut jättää pyörää pitkäksi aikaa makaamaan liikkeeseen. Myyjä sanoi, että saattavat jo samana päivänä saada työn tehtyä tai ainakin seuraavana. Kolmantena päivänä kävin kyselemässä ja huolto oli siirretty viereisen liikkeen tehtäväksi. Sieltä lupailtiin pyörää taas seuraavaksi päiväksi. Toista viikkoa olen tässä nyt odotellut työtä valmistuvaksi, eikä mitään väliaikatietoja ole ilmoitettu. Itselläni ei ole kokemusta, että onko tämä vain yksittäistapaus, sillä tämä on ensimmäinen pyöräni tästä liikkeestä ja ensimmäinen takuun alainen vika. Päädyin suosittelemaan tätä tuotetta mutta sillä varauksella, että sinusta on OK ajaa tiettyä vakionopeutta ja avustuksen hidas herääminen vauhdin hiipuessa ei haittaa.
Suosittelen!
Pappapyöräilijä 26.8.2020 , Tampere
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
 • Tuotearvostelut:

3.33333333     / 5
3,3
100 % Suosittelee