Säädettävä monitoimipenkki, Tunturi UB60

259,00 €

Tai erämaksulla alk. 9,61 €/kk

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Säädettävä monitoimipenkki, Tunturi UB60 on erinomainen valinta koko vartalon kotikuntoiluun. Säädettävä monitoimipenkki soveltuu ylä-, ala-, ja keskivartalon voimaharjoitteluun. Monipuolisen 6-portaisen selkäosan säädettävyytensä ansiosta treenipenkki on mahdollista asettaa myös negatiiviseen kulmaan, jolloin sillä on mahdollista tehdä myös keskivartaloharjoitteita. Penkissä olevan jalkalihaslaitteen avulla harjoitat erityisen hyvin etu- ja takareisien lihaksia. Myös penkin istuinosa on 4-portaisesti säädettävä.

Monitoimipenkissä on jalkatuet, jotka helpottavat etenkin keskivartaloharjoitteita tehdessä. Lisäksi penkissä on tukeva teräsrunko ja luistamattomat kumipohjat jalkojen alla. Monitoimipenkin maksimikäyttäjäpaino on 150 kg ja maksimikuorma on 200 kg. 

Tilaa säädettävä monitoimipenkki Kuntokaupasta!

Tekniset tiedot

Arvostelut


Yhteenveto

4.44444444     / 5
4,4
4.3333     / 5
4,3
4.8333     / 5
4,8
4.1667     / 5
4,2

100 % (6 / 6)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 4.3333333333333     / 5
  4,3
 • 4,0
 • 5,0
 • 4,0

Hyvä ja tukeva penkki

Hyvä ja tukeva penkki monipuoliseen treenaamiseen. Kasaamisessa meni vajaa tunti, kasaamisohjeet kun eivät olleet kovinkaan selkeät. Säätövara selkänojassa riittävä, säätyy myös negatiiviseen kulmaan, jossa penkkipunnerruksen teho lisääntyy ja kohdistuu uusiin lihaksiin. Muutama miinus - eli kun treenaa reiden ojentajia, penkin takaosa nousee ilmaan jos laittaa painoja yli 50 kg. Tämä tosin taisi olla mainittu myös tuotespekseissä, eli ettei painoja voi laittaa yli 50 kg. Varsinaisesti tuo ei haittaa, koska penkki ei pääse kippaamaan leveän etujalan ansiosta. Itse olen käyttänyt 70 kg painoja tästä huolimatta. Lisäksi kun treenaa reiden koukistajia mahallaan, kääntyvän osan liikerata on hiukan liian lyhyt, eli jalkaosa ei käänny riittävän linkkuun ja liike jää aavistuksen vajaaksi. Jalkaosan korkeutta voi säätää, mikä helpottaa juuri reidenkoukistuksessa niin, ettei pehmuste ole liian korkealla eikä siten paina etureiden alaosaa. Hyvä penkki pienistä puutteista huolimatta!
Suosittelen!
Jussi Montonen 15.12.2020 , Joutseno
 • 4     / 5
  4,0
 • 4,0
 • 4,0
 • 4,0

Hyvä peruspenkki

Suosittelen!
JTa 8.12.2020 , Päijät-Häme
 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Vain mielikuvitus on rajana

Ostin tämän laitteen noin 1kk sitten, sekä vapaatpainot ja leuanvetotangon. Tällä paketilla saa tehtyä koko kropalle toimivan ja miellyttävän treenin. Laite vie hyvin vähän tilaa eikä häiritse vieraita koska sopii esim. 160cm leveän sängyn päätyyn makkarissa todella hyvin. Laitetta ei saa kasaan ja laitteen kasaaminen on hieman työlästä koska ohjeet eivät ole ikean tasoa vaan löytyvät yhdeltä A4 sivulta. Ohjeissa näkyy jokainen ruuvi ja mutteri josta pitää muutama kohta päätellä itse. Jälkeenpäin viisaana voin sanoa että jokaiseen mutteriin tulee prikka vaikka sitä ei kuvassa näkyisikään. Minulla meni laitteen kasaamiseen 2-3h ja työkaluina toimi kaksi jakoavainta. Jalkaosuus heiluu hieman vaikka sitä kuinka kiristelisi ja etureittä tehdessä jalat hipovat maata jos tekee liikeradan alas asti (itse olen 180cm ja 75kg) mutta tämänkin korjaa helposti korottamalla jalkapuolta tai muuttamalla asentoa penkissä. Vatsalihaksia en tässä penkissä osaa tehdä joten ne teen perinteisesti lattialla ja leuanvetotangossa. Tämä on ensimmäinen urheilulaite minkä olen tilannut joten kokemusta ei ole kun salin laitteista mutta tämä palvelee todella hyvin jos ei ole aikaa säännölliseen salilla heilumiseen.
Suosittelen!
Huisku 22.9.2020 , Kerava
Näytä lisää...
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: