RubberGym-kotikuntosali (ovikuntolaite)

0     / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
99,00 €

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

RubberGym-ovikuntolaite on helppokäyttöinen ja monipuolinen kotikuntoilulaite jokaiselle ikään tai kuntoon katsomatta. Kuntolaitteen toiminta perustuu jämeriin vastuskuminauhoihin ja niiden vetovastuksen vaihteluihin. Laite on erittäin helppo asentaa välioveen, puolapuihin tai seinäkiinnikkeisiin, jolloin kodista löytyy varmasti sopiva paikka täydelliselle kuntokeskukselle. RubberGym on heti käyttövalmis, näin ollen säästyt turhalta kokoamisvaivalta.
RubberGym-ovikuntolaitteen takana on kahden leuanveton ME-tittelin voittanut salolainen palomies Joonas Mäkipelto. Hänellä on hallussaan 12 tunnin ja 24 tunnin leauvedon maailmanennätys. Myös maailmanennätysmies Mäkipelto tekee suuren osan treenistään RubberGym-laitteella.

RubberGym-ovikuntolaitteen ominaisuudet:
 • Kolme eri vastuskuminauhaa
 • Vetovastus 3-90kg
 • Ylä- ja alatalja sekä tanko
 • Mukana käsikahvat ja nilkkaremmmit
RubberGym ei välttämättä sovellu suoraan kaikkiin välioviin. Jos ovessa on korkea huullos, ei yläkannatin välttämättä mahdu oven ja karmin väliin ilman, että huulloksesta hiotaan muutama millimetri pois. Tarvitset myös tilaa oven eteen treenaamista varten. On parempi, jos vetosuunta treenatessa tulee ovea kiinni päin vetävästi. Muistathan valita treenioven myös sillä silmällä, että siihen saattaa tulla pieniä painaumia tai värjäymiä. 

Taljojen ja tangon ansiosta RubberGym-laite sopii monipuoliseen treenaamiseen. Laite sopii lihaskuntoharjoituksiin, aerobiseen liikuntaan sekä lihaskestävyyden harjoittamiseen. Kuminauhat tarjoavat lihaksille hyvää vastusta ja kehittävät kuntoa.

Tilaa kätevin, monipuolisin ja hinta-laatu-suhteeltaan ylivoimaisin kotikuntosali heti!

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
 • Tuotearvostelut:

0     / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.