Evocardio ReNegaDE HIIT Runner Juoksumatto

2999,00 €

Tai osamaksulla alk 124,96 €/kk

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Innovatiivinen Evocardio ReNegaDE HIIT Runner -juoksumatto on täydellinen kuntolaite HIIT ja Crosstraining -harjoittelua varten!

Evocardion kehittämän uuden juoksutavan ansiosta poltat rasvaa ja kaloreita huomattavasti tehokkaammin kuin millään muulla nykyaikaisella kuntoilukonseptilla. Laitteen salaisuus piilee sen innovatiivisessa varvasjuoksu -menetelmässä.

Innovatiivinen moottoriton juoksumatto

Patentoitu innovatiivinen kaareva muotoilu mukautuu paremmin askeleisiin ja tehostaa päkiöillä juoksemista. Tämä puolestaan vähentää niveliin kohdistuvaa tärähtelyä ja rasitusta sekä parantaa suoritustasi. Moottoriton juoksumatto ei käytä sähköä lainkaan vaan laite saa virtansa käyttäjän tuottamasta liikkeestä. Olit sitten aloitteleva kuntoilija tai kokenut ammattilaisurheilija, ReNegaDE HIIT Runner mukautuu välittömästi haluamaasi nopeuteen, kun muutat vauhtiasi oman mielesi mukaan.

Todella kestävä ja helppohoitoinen

Tarkan suunnittelun tuloksena syntyneet, todella kevyet sekä erittäin kestävät juoksumaton telat ovat päällystetty iskua vaimentavilla pinnoilla. Pinnan ansiosta jalkasi saa juuri oikeanlaisen ponnahdusvoiman ja iskunvaimennuksen. Samalla laite pystyy ottamaan vastaan juoksijasta kohdistuvan paineen paremmin ja näin ollen kestää käyttöä kauemmin. Sinun ei myöskään tarvitse säätää juoksumaton hihnan kireyttä tai vaihtaa juoksualustaa, sillä tätä helppohoitoisempaa juoksumatto saa hakea! 

ReNegaDE HIIT Runnerissa on erittäin jämäkkä teräsrakenne, joka varmistaa laitteen tukevuuden ja luotettavuuden kovissakin vauhdeissa. HIIT Runner on tehokas yhdistelmä rajatonta toiminnallisuutta ja energiatehokasta muotoilua!

Voit kävellä, juosta, sprintata ja pysähdellä ilman nappien painelua. Nojaat vain vartalosi joko eteen- tai taaksepäin ja vauhti muuttuu välittömästi. Tämä juoksumatto ei tunne rajoja tai tarvitse ohjaimia. ReNegaDE HIIT Runner -juoksumatolla juokset täysin vapaasti!

Tilaa vallankumoksellinen Evocardio ReNegaDE HIIT Runner -juoksumatto tehokkaaseen harjoitteluun Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.