REKRY: Tuoteasiantuntija (aka Tesoman kovin aspa)

Millaista juoksumattoa suosittelisit satunnaiseen hölkkäilyyn? Entä kuinka huolehtisit asiakkaan tyytyväisyydestä silloinkin, kun kaikki ei mennyt kuin Strömssöössä?
Kuntokauppa.fi hakee myynti- ja asiakaspalvelutiimiinsä TUOTEASIANTUNTIJAA
 
Etsimme positiivista, motivoitunutta ja sanavalmista tyyppiä tuoteasiantuntijaksi vastaamaan kuluttaja-asiakkaiden palvelusta. Olet myyntihenkinen, tarkka ja tehokas, ja haluat palvella asiakkaita asiantuntevasti sähköpostin, pikaviestimien ja puhelimen välityksellä sekä kasvokkain noutomyymälässämme. Voit saada kilpailijoihin pientä etumatkaa, jos sinulla on kaupallinen koulutustausta, osaat ruotsia paremmin kuin Björn Wahlroos tai olet teknisesti taitavampi kuin MacGyver. Nämä ominaisuudet eivät kuitenkaan ole välttämättömiä, vaan tärkeintä on palava into asiakaspalvelua kohtaan.
 
Meillä pienessä yrityksessä tehdään hommia hiki otsalla ja pilke silmäkulmassa, ja jokainen päivä on taatusti täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Etsimämme henkilö kykenee mukautumaan eri tilanteisiin ja hoitamaan tehtäviä itsenäisesti, mutta samalla pelaamaan tiimissä joukkueen eteen. Hakemamme tyyppi ymmärtää ripeän ja laadukkaan asiakaspalvelun merkityksen ja hänen tavoitteenaan on aina tyytyväinen asiakas.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja joustavan työpaikan mukavassa työyhteisössä ja uusissa toimitiloissa luonnonkauniissa Tesoman teollisuusmiljöössä. Meillä hyvä asenne huomataan, joten onnistuessasi rakennat itsellesi mielenkiintoisen ja palkitsevan urapolun. Töitä tehdään arkisin klo 9 –17, joten ilta- ja viikonlopputöistä ei tarvitse stressata. Meillä pääset testaamaan kuntolaiteuutuuksia ja voit halutessasi jäädä työpäivän jälkeen kolistelemaan rautaa uuden noutomyymälämme salille.
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos olet etsimämme (tiukassa paikassa kiekon eteen heittäytyvä) joukkuepelaaja, ilmianna itsesi mahdollisimman pian!  Hakemukset 31.8.2019 mennessä osoitteeseen sanna.rantakangas@kuntokauppa.fi otsikolla Rekry / Tesoman kovin aspa. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.
 
« Uutisarkisto