REKRY: Myyntipäällikkö

Kuntokauppa.fi hakee myyntipäällikköä kehittämään yritysmyyntiään sekä palvelemaan avainasiakkaitaan Suomessa ja Ruotsissa. Jos olet kuntoilusta ymmärtävä hyvä myyjätyyppi, laita hakemusta tulemaan!
Millä kuntoiluvälineillä saisit toimistotyöntekijät liikkeelle ja miksi? Kuinka suunnittelisit asiakkaalle erinomaisesti toimivan kuntosalin? Entä millaista juoksumattoa suosittelisit yhteisökäyttöön?  
 
Jos edelliset kysymykset vaikuttavat kiinnostavilta ja osaisit vastata niihin, saatat olla etsimämme tyyppi!
 
Kuntokauppa.fi hakee tiimiinsä MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ,
 
joka osaa ja haluaa hankkia uusia asiakkaita, kehittää olemassaolevia asiakassuhteita ja osallistua myös verkkokaupan kehittämiseen. Kuntokauppa palvelee sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita, mutta myyntipäällikön työnkuva tulee painottumaan yritysmyyntiin sekä työhyvinvoinnin että ammattimaisten kuntosalien teemoilla. Myyntipäällikön tehtävä on uusi ja työnkuva tarkentuu prosessin edetessä, joten edellytämme kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin, seurata toteutettujen projektien kannattavuutta ja tarttua tehtäviin tarpeen mukaan myös oman vastuualueen ulkopuolelta.
 
Meillä pienessä yrityksessä tehdään hommia positiivisella asenteella ja hyvässä joukkuehengessä. Valittavalta henkilöltä edellytämme tiimityöskentelytaitojen lisäksi kykyä itsenäiseen työhön sekä oma-aloitteisuutta kehittää myyntiä ja jalkautua asiakkaiden pariin.  Arvostamme kaupallista koulutusta sekä kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä. Koska asiakkaisiin pidetään yhteyttä myös sähköpostitse, edellytämme hyviä kirjallisia taitoja.
 
Hakemamme tyyppi ymmärtää laadukkaan myynnin ja asiakaspalvelun merkityksen ja hänen tavoitteenaan on aina tyytyväinen asiakas – Emme myy kuntolaitteita vain myymisen ilosta, vaan toivomme niiden tulevan kovaan käyttöön ja liikuttavan asiakkaita pitkään. Etsimme pitkäjänteistä tyyppiä, jolla on halua sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa. Katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta verkkokaupasta ja kuntoiluvälinealasta sekä ruotsinkielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja joustavan työpaikan mukavassa työyhteisössä eksoottisessa Tesoman teollisuusmiljöössä, jossa talvisin palellaan ja kesäisin hikoillaan. Mahdollisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme näköalapaikan nykyaikaiseen kaupankäyntiin digimarkkinoinnin mahdollisuuksia hyödyntäen sekä mahdollisuuden nähdä oman kädenjälkesi kasvun tekijänä. Meillä tulet varmasti kehittymään ammatillisesti ketterässä perheyrityksessä, joka kasvaa vakaasti tiukasti kilpaillulla toimialalla. Samalla rakennat itsellesi mielenkiintoisen ja palkitsevan urapolun.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos olet etsimämme (tiukassa paikassa kiekon eteen heittäytyvä) joukkuepelaaja, laita heti hakemusta palkkatoiveineen tulemaan — kuitenkin viimeistään 27.8.2018 mennessä osoitteeseen sanna.rantakangas@kuntokauppa.fi otsikolla Rekry / Kunnollinen myyntipäällikkö. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.
 
Kuntokauppa.fi on kasvava kuntoiluvälineiden verkkokauppa, jonka toiminnasta vastaa Jymir Oy. Lisäksi konserniin kuuluu tytäryhtiönä infrapunasaunoja maahantuova Saunatar Finland Oy Ltd sekä suomalaisia design-kuntoiluvälineitä valmistava FitWood Oy. Toimitilamme sijaitsevat Tampereen Tesomalla osoitteessa Kohmankaari 3.
« Uutisarkisto