REKRY: Myyjä / Asiakaspalvelija

Kuntokauppa.fi hakee Tampereen Tesomalla sijaitsevalle noutomyymälälleen myyntiin ja asiakaspalveluun keskittynyttä TUOTEASIANTUNTIJAA.
Millaisia käsipainoja ja juoksumattoa suosittelisit tavalliselle kuluttajalle, entä taloyhtiön kuntosalille? Haluaisitko tuottaa tyytyväisiä asiakkaita myynnin ja asiakaspalvelun parissa kuntoilun kasvavassa erikoisliikkeessä?
 
Kuntokauppa.fi hakee tiimiinsä myyntiin ja asiakaspalveluun TUOTEASIANTUNTIJAA.
 
Etsimme hyvät suulliset ja kirjalliset taidot omaavaa sporttista sekä positiivista myyjää ja asiakaspalvelijaa. Olet myyntihenkinen ja omaat hyvät neuvottelutaidot, joiden avulla palvelet asiakkaita asiantuntevasti sähköpostin, pikaviestimien ja puhelimen välityksellä sekä kasvokkain noutomyymälässämme.
 
Meillä pienessä yrityksessä tehdään hommia reippaalla otteella hyvällä asenteella ja jokainen päivä on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Etsimämme henkilö kykenee mukautumaan eri tilanteisiin ja hoitamaan tehtäviä itsenäisesti, mutta samalla pelaamaan tiimissä joukkueen eteen.  Arvostamme kaupallista koulutusta sekä kokemusta kaupankäynnistä ja kuntoilualalta. Katsomme eduksi, jos sinulta sattuu löytymään erinomaiset ruotsinkielen taidot. Hakemamme tyyppi ymmärtää ripeän ja laadukkaan asiakaspalvelun merkityksen ja hänen tavoitteenaan on aina tyytyväinen asiakas.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja joustavan työpaikan mukavassa työyhteisössä sekä näköalapaikan nykyaikaiseen kaupankäyntiin digimarkkinoinnin mahdollisuuksia hyödyntäen. Meillä tulet varmasti kehittymään ketterässä perheyrityksessä, joka kasvaa vakaasti tiukasti kilpaillulla toimialalla. Meillä hyvä asenne huomataan, joten onnistuessasi rakennat itsellesi mielenkiintoisen ja palkitsevan urapolun eksoottisessa Tesoman teollisuusmiljöössä, jossa talvisin palellaan ja kesäisin hikoillaan. Töitä tehdään arkisin klo 9 –17, joten ilta- ja viikonlopputöistä ei tarvitse stressata juuri koskaan. Meillä pääset testaamaan uusia kuntolaitteita, seuraamaan alan kehitystä aitiopaikalta ja voit halutessasi jäädä työpäivän jälkeen kolistelemaan rautaa noutomyymälämme salille.
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos olet etsimämme (tiukassa paikassa kiekon eteen heittäytyvä) joukkuepelaaja, laita heti hakemusta palkkatoiveineen tulemaan — kuitenkin viimeistään 27.8.2018 mennessä osoitteeseen sanna.rantakangas@kuntokauppa.fi otsikolla Rekry / Tesoman kovin myyjä. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.
Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana.
 
Kuntokauppa.fi on kasvava kuntoiluvälineiden verkkokauppa, jonka toiminnasta vastaa Jymir Oy. Lisäksi konserniin kuuluu tytäryhtiönä infrapunasaunoja maahantuova Saunatar Finland Oy Ltd sekä suomalaisia design-kuntoiluvälineitä valmistava FitWood Oy. Toimitilamme sijaitsevat Tampereen Tesomalla osoitteessa Kohmankaari 3.
« Uutisarkisto