REKRY: Liiketoimintajohtaja / Myymäläpäällikkö

Kuntokauppa.fi hakee nettikaupan ja noutomyymälän (B2C) toimintaa kehittävää esimiestä, joka lisäksi avaa jälleenmyyntikanavia (B2B) Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan.
Haluatko myyntihenkiseen esimiestyöhön kasvavaan kuntoilualan pienyritykseen ja osaisit kääntää tämän ilmoituksen ruotsiksi?

Vedät noutomyymällä jahttps://www.kuntokauppa.fi/rekry-kuntokauppa-nettikaupan-myyja-myymalapaallikko varastolla työskentelevää tiimiä, joten sinulla on kokemusta, taitoja ja kiinnostusta henkilöstön johtamiseen ja esimiestyöhön. Koska nettikaupankäynti on toimintamme keskiössä, tuskin laitat hakemusta sisään, jos siihen liittyvät lainalaisuudet eivät ole sinulle millään tavalla tuttuja. Ymmärrät asiantuntemuksen merkityksen myyntityössä, joten sinulla on toimialaamme liittyvää tuntemusta, liikunnallista taustaa ja harrastuneisuutta sekä jonkinlainen ymmärrys teknisistä laitteista. Olet kaupallisesti koulutettu, osaat soveltaa kannattavan toiminnan periaatteita käytännössä ja sinulla on kykyä ajatella asioita asiakkaan kannalta.
 
Meillä pienessä yrityksessä kääritään hihat ja tartutaan toimeen rennolla meiningillä ja hyvällä asenteella. Esimiehenä sinun on näytettävä mallia ja oltava valmis tarttumaan käytännön tehtäviin tarpeen mukaan myös oman vastuualueesi ulkopuolelta. Usein olet palvelemassa kuluttaja- ja yritysasiakkaita, minkä suhteen arvostamme vahvaa kirjallista osaamista. Pyrimme korkeaan asiakastyytyväisyyteen ja tämän tulisi olla myös sinulle tärkeä arvo, jonka eteen olet valmis hikoilemaan käytännössä.
 
Haemme nyt kasvua yritysmyynnistä Suomesta, Ruotsista ja Norjasta — kotimaan kuluttajamyynnin tueksi. Koemme, että siihen on nyt mielenkiintoiset edellytykset. Tämän suuntauksen vuoksi haemme tiimiimme nyt ensimmäistä ruotsinkielentaitoista tekijää. Ruotsin kielitaito on siis edellytys tehtävään valitsemiselle sekä lisäksi nettikaupan ja b2b-myynnin tuntemus.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja joustavan työpaikan mukavassa työyhteisössä — hieman ahdistavan näköisessä kiinteistössä tosin. Koska yrityksemme on pieni ja kasvuhakuinen, onnistuessasi sinun on mahdollista luoda mielenkiintoinen uran kehityspolku, kun etenet ja kehityt yrityksen kasvutarinan myötä. Meillä opit varmasti enemmän, kuin pyörittelemällä papereita ison firman toimistossa.
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään touko-kesäkuun vaihteessa. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen ma 23.4.2018 mennessä osoitteeseen sanna.rantakangas@kuntokauppa.fi otsikolla ”Rekry / Swedu kuntopomo”. Sopivan henkilön löytyessä paikka saatetaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista.
 
Jos olet etsimämme voittava joukkuepelaaja, tervetuloa tiimiin!
 
 
Kuntokauppa.fi on kasvava kuntoiluvälineiden erikoisliike ja verkkokauppa, jonka toiminnasta vastaa Jymir Oy. Lisäksi konserniin kuuluu tytäryhtiönä infrapunasaunoja maahantuova Saunatar Finland Oy Ltd sekä osakkuusyhtiönä suomalaisia design-kuntoiluvälineitä valmistava FitWood Oy. Toimitilat sijaitsevat Tampereen Tesomalla osoitteessa Kohmankaari 3.
« Uutisarkisto