REKRY: Kuntokauppa.fi-nettikaupan myymäläpäällikkö

Kuntokauppa.fi hakee liikunnallista nettikaupan osaajaa vetämään tiimiä Tampereen Tesomalla!
Kuntokauppa.fi on kasvava tamperelainen kuntoiluvälineiden verkkokauppaan painottuva maahantuonti- ja vähittäismyyntiliike, jonka toiminnan keskiössä on tyytyväinen asiakas.

Haemme Tampereen Tesomalla sijaitsevaan noutomyymäläämme liikunnallista nettikaupan, taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin osaajaa johtamaan tiimiämme yhä parempiin tuloksiin. Kykenet kantamaan vastuuta tuloksellisesti ja osaat käsitellä henkilöstöä niin, että saat parhaan irti alaisistasi. Työskentelet yrityksen perustajan ja pitkäaikaisen toimitusjohtajan alaisuudessa, joka on muiden tehtäviensä vuoksi osa-aikainen.

Tehtäväsi keskiössä nettikaupan myymäläpäällikkönä on kasvattaa liikevaihtoa ja tulosta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Tehtäväsi koostuu myynnin ja asiakaspalvelun hoitamisesta ja koordinoimisesta, nettimarkkinoinnin (SEM) ja hakukoneoptimoinnin (SEO) suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä taloudellisesta raportoinnista, joista kannat päävastuun. Toisin sanoen kasvatat nettikaupan kävijämäärää, keskiostosta ja konversiotasoa sekä palvelet hyvin myös yritysasiakkaita. Saat apua työhösi toimitusjohtajan lisäksi muilta tiimisi jäseniltä.

Olet tavoitteellinen tekijä, jolla on jalat maan pinnalla. Omaat myynti- ja asiakaspalveluhenkisen asenteen ja tavoittelet aidosti asiakkaan tyytyväisyyttä. Ymmärrät kannattavan liiketoiminnan perusteet, mikä antaa pohjan tuloksia tuovalle kustannustehokkaalle markkinoinnille. Olet kirjallisilta ja atk-taidoiltasi lahjakas ja tiedät kuinka hyödynnetään some-kanavia liiketoiminnassa. Sinulla on kykyä itsenäiseen työhön sekä oma-aloitteisuutta, taitoa ja tahtoa tarttua tarpeen mukaan pienen yrityksen tehtäviin myös oman vastuualueesi ulkopuolelta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja joustavan työpaikan tiiviissä työyhteisössä. Palkitsemme onnistumisista ja odotamme, että olet valmis laittamaan ammattitaitosi peliin sitomalla osan palkkauksestasi saavutettuihin tuloksiin. Yrityksen kasvutavoitteiden vuoksi arvostamme hyvää kielitaitoa. Katsomme eduksi, mikäli olet kuntoilun saralla aktiivisesti harrastunut tai ainakin ala on sinulle entuudestaan tuttu.

Lähetäthän hakemuksesi ma 22.8.2016 mennessä palkkatoiveen sekä toivotun aloitusajankohdan kanssa sähköpostin otsikolla ”Myymäläpäällikkö rekry” osoitteeseen matias.kukkonen@kuntokauppa.fi

Pyrimme tekemään valinnan syyskuun 2016 aikana.

Jos olet etsimämme kokenut ammattilainen tai uusi nouseva kyky, laita heti hakemusta tulemaan!
« Uutisarkisto