REKRY: Kuntokauppa.fi-nettikaupan myyjä / myymäläpäällikkö

Kiinnostaako asiakaspalvelu ja myynti kuntoilun parissa? Oletko valmis monipuoliseen hommaan pienessä yrityksessä? Tiedätkö, mikä on hex-paino, kulmatanko tai juoksumaton DC-moottori?

Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme tyyppi!
Kuntokauppa.fi hakee nettikaupan asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista, joka uskaltaa myös tarttua luuriin tai palvella asiakkaita kasvokkain. Voit olla joko valmis ammattilainen tai vasta valmistumassa oleva opiskelija, joka ajetaan sisään toimenkuvaan harjoittelun tai opinnäytetyön kautta.
 
Meillä pienessä yrityksessä kääritään hihat ja tartutaan toimeen rennolla meiningillä ja hyvällä asenteella.  Sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työhön sekä oma-aloitteisuutta, taitoa ja intoa tarttua tehtäviin tarpeen mukaan myös oman vastuualueesi ulkopuolelta. Koska pääosa asiakaspalvelusta tapahtuu sähköpostin välityksellä, arvostamme hyvää kirjallista osaamista sekä atk-taitoja. Hakemamme tyyppi ymmärtää laadukkaan asiakaspalvelun merkityksen ja hänen tavoitteenaan on aina tyytyväinen asiakas. Lisäksi katsomme eduksi kuntoiluvälinealan tuntemuksen tai harrastuneisuuden kuntoilun saralla.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja joustavan työpaikan mukavassa työyhteisössä.  Koska yrityksemme on pieni ja kasvuhakuinen, tehtävässä on mahdollista edetä ja kehittyä yrityksen kasvutarinan myötä. Jos myynnillisten ja kirjallisten taitojen lisäksi löytyy edellytyksiä myös johtajuuteen, tehtävään on mahdollista liittää myymäläpäällikön vastuu ja paikallisen tiimin johtaminen.
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2018 mennessä osoitteeseen kai.kairavirta@kuntokauppa.fi otsikolla ”Rekry / Myyjä” tai ”Rekry / Myymäläpäällikkö”. Sopivan henkilön löytyessä paikka saatetaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista.
 
Jos olet etsimämme joukkuepelaaja, laita heti hakemusta tulemaan! Tervetuloa voittajatiimiin!

Kuntokauppa.fi on kasvava kuntoiluvälineiden verkkokauppa, jonka toiminnasta vastaa Jymir Oy. Lisäksi konserniin kuuluu tytäryhtiönä infrapunasaunoja maahantuova Saunatar Finland Oy Ltd sekä osakkuusyhtiönä suomalaisia design-kuntoiluvälineitä valmistava FitWood Oy. Toimitilamme sijaitsevat Tampereen Tesomalla osoitteessa Kohmankaari 3.

 
« Uutisarkisto