REKRY: Kaupallinen graafikko

Etsimme kasvavaan markkinointitiimiimme Photoshop- ja InDesign-taitoista graafikkoa, joka toteuttaa kuntoilu- ja hyvinvointialan tuotteiden mainoksia niin digitaalisiin kanaviin kuin printtimediaan.

Meillä pienessä yrityksessä tehdään hommia positiivisella asenteella ja hyvässä joukkuehengessä. Valittavalta henkilöltä edellytämme itsenäistä työotetta mutta myös vastaanottavaista asennetta toteuttaa yrityksen markkinointistrategiaa.  

Arvostamme kaupallista näkemystä sekä näyttöjä menestyksekkäiden mainoskampanjoiden toteuttamisesta. Valittavan henkilön esimiehenä toimii markkinointipäällikkö, mutta tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta ja kykyä hallita omaa tehtäväkokonaisuutta ja deadlineja.

Tehtävänkuva lyhyesti:
  • Kampanjoiden visuaalisen ilmeen suunnittelu ja toteutus
  • Tuotekuvien käsittely
  • Valokuvaus (jos harrastuneisuutta)

Etsimämme tyyppi pähkinänkuoressa:
  • Oma-aloitteinen visuaalisen markkinoinnin osaaja
  • Hallitsee Photoshop- ja InDesign -ohjelmat
  • Kaupallinen ajattelutapa on edellytys tehtävässä menestymiselle

Tarjoamme vauhdikkaan työpaikan kasvavassa yrityksessä, loistavat henkilökuntaedut sekä viihtyisät työskentelytilat luonnonkauniissa Tesoman teollisuusmiljöössä. Meillä hyvä asenne huomataan, joten onnistuessasi rakennat itsellesi mielenkiintoisen ja palkitsevan urapolun.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos olet etsimämme läpikaupallinen graafikko, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.11.2019 osoitteeseen sanna.rantakangas@kuntokauppa.fi otsikolla Rekry / Graafikko. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Tehtävänkuva on uusi ja aluksi määräaikainen, mutta näyttöjen ja onnistumisten kautta työsuhde voidaan myös vakinaistaa.
 
« Uutisarkisto