REKRY: Google Ads -mainonnan huippuosaaja

Etsimme kasvavaan tiimiimme kokenutta Google Ads -mainonnan huippuosaajaa, jolla on vahvat näytöt tulosvastuullisesta mainonnasta.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON:
1) Digimarkkinoinnin huippuosaaja, jolla on vahvat näytöt tulosvastuullisesta Google Ads -mainonnasta. Dynaamisten mainosten lisäksi hallitset manuaaliset hintatarjousstrategiat ja teet päätökset dataperusteisesti. Hakusanamainonnan lisäksi hallitset Google Shopping, Google Display ja Gmail -mainosmuodot ja osaat tehdä tuloksellista mainontaa näissä kanavissa.
2) Elät markkinoinnista ja myynnin kasvusta. Etsit jatkuvasti lisämyyntiä yrityksen tuotevalikoimasta ja kartoitat aktiivisesti vielä hyödyntämättömiä mainosmuotoja ja -kanavia.
3) Olet innovatiivinen ja idearikas.
4) Olet analyyttinen ja seuraat mainonnan ROAS-suhdetta aktiivisesti ja reagoit tarvittaessa nopeasti.
5) Sinulla on kyky toteuttaa ideoimasi kampanjat itse.
6) Kirjoitat sujuvaa tekstiä ja osaat kiteyttää myytävän tuotteen kilpailuedut ytimekkäästi.

LISÄKSI EDUKSI KATSOTAAN:
1) Kokemus Facebook ja Instagram -mainonnasta 2) Kokemus natiivimainonnasta 3) Kokemus markkinoinnin automaatiosta 4) SEO-osaaminen 5) Kielitaito (Englanti, Ruotsi, Viro ja Saksa) 6) Photoshop, Indesing, CSS/koodaus -osaaminen

TARJOAMME:
Vauhdikkaan ja mielenkiintoisen työpaikan nopeasti kasvavassa kuntoilualan verkkokaupassa. Markkinointitiimissämme on vahvaa digimarkkinoinnin osaamista ja meillä saat mahdollisuuden kehittyä, oppia uutta ja tehdä kokeellista mainontaa uusia mainoskanavia ja -muotoja hyödyntäen.

Palkan lisäksi tarjoamme erittäin mukavat työkaverit ja monipuoliset työpaikkaedut. Henkilöstö on meille tärkein voimavara, joten pyrimme tukemaan henkilökuntamme hyvinvointia mm. hierontaedulla, välipaloilla ja virvokkeilla. Kesällä on myös mahdollisuus hurauttaa järvelle viikonlopuksi yrityksen matkaveneellä.

HALUATKO OLLA OSA KASVUTARINAAMME JA KEHITTYÄ URALLASI?
Jos olet etsimämme henkilö, ilmianna itsesi mahdollisimman pian! Hakemukset 9.3.  mennessä osoitteeseen sanna.rantakangas@kuntokauppa.fi otsikolla ”Rekry / Google Ads -huippuosaaja”. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.
« Uutisarkisto