Reebok, Titan ja Adidas nyt Kuntokauppa.fi:ssä!

Kuntokaupasta löydät nyt Reebok ja Adidas kuntoilulaitteet ja -välineet. Näiden tunnettujen valmistajien tuotteissa näkyy sekä tuotekehitys että laadukkuus. Uutuutena myös Titan kuntoilulaitteita ja -välineitä.
Reebokin valikoimasta löydät kolme kuntoilulaitemallistoa sekä joukon muita kuntoiluvälineitä:

- Reebok ZR-mallistosta löydät Reebokin alemman hintaluokan laitteet, joissa perusominaisuudet ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

- Reebok One mallisto edustaa uudempaa mallistoa, joka tarjoaa hieman enemmän ominaisuuksia ja tyylikkäämpää ulkonäköä.

- Reebokin lippulaivamallisto tunnetaan nimellä Titanium. Titanium-mallistosta löydät kolmen eri tason laitteita, joista Titanium 3.0 laitteet edustavat teknisiltä ominaisuuksiltaan parhaimmistoa.

Adidas -tuotteista löydät valikoiman erilaisia kuntoilu- ja voimaharjoittelulaitteita. Lisäksi valikoimassa on erilaisia kuntoiluvälineitä ja -tarvikkeita.

Esimerkkinä Adidaksen leuanvetotanko ja voimistelulaite, joka on uudenlainen ei pysyvää kiinnitystä vaativa leuanvetotanko jo nyt kattavaan leuanvetotanko valikoimaamme. Tangon erikoisuutena on, että siinä nostotanko tulee etäämmäksi ja hieman korkeammalle seinästä, jolloin leuan saa nostettu kunnolla tangon päälle.


Tutustu uusiin tuotteisiin tuotemerkkien kategorioista. Tervetuloa ostoksille!

« Uutisarkisto