ProForm Tour de France CBC Spinningpyörä

599,00 € 1199,00 €

Tai erämaksulla alk. 22,25 €/kk

ALE 50 % Voimassa ma 30.5. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Tässä uskomattomassa ProForm Tour De France spinningpyörässä on mukana yhden vuoden iFit® jäsenyys, jonka avulla pääset harjoittelemaan sertifioitujen kouluttajien opastuksella. Kaikkia harjoituksia ohjaa oma valmentaja! Yhdistä älypuhelin tai tabletti tähän spinningpyörään ja seuraa suurelta LCD-näytöltä ammattilaisten ohjaamia harjoituksia eri puolilta maailmaa. Pyörässä on vahva korroosionkestävä teräsrunko, 16  vastustasoa, tablettiteline, 10 kg vauhtipyörä, hätäjarru, mukava satula sekä vesipulloteline (vesipullo ei sisälly pakkaukseen). Nämä ominaisuudet tekevät sisäpyöräilystästi helppoa ja vaivatonta!

Tour De France spinningpyörässä on suuri LCD-näyttö. Voit katsella ja seurata kehitystäsi, nopeutta, aikaa ja kuinka kalorit palavat. ProForm®-laitteet, kuten Tour De France CBC, on varustettu yhden vuoden iFit®-jäsenyydellä, mikä antaa sinulle pääsyn jatkuvasti laajenevaan harjoitusvideoiden maailmaan. Tämä spinningpyörä todella motivoi sinut liikkumaan! Tämä näyttökonsoli on yhteensopiva kaikkien Bluetooth Smart -sykemittarien kanssa (sykemittari ei sisälly pakkaukseen).

Pyörässä on 16-tasoinen helposti säädettävä magneettivastus, joten se on lähestulkoon äänetön. Ohjaustanko on suunniteltu ergonomiseksi ja luistamattomaksi myös hikisen treenin aikana.  Ohjaustanko on korkeussäädettävä ja satula säätyy sekä korkeus- että syvyyssuunnassa. Spinningpyörän polkimissa on istuvuuden parantamiseksi myös hihnat, etteivät kengät pääse kovassakaan harjoittelussa luistamaan. Mikäli ilmenee tarve äkkipysäytykselle, punainen hätäjarru pysäyttää vauhtipyörän nopeasti.

Tästä monipuolinen spinningpyörä monipuoliseen ja interaktiiviseen harjoitteluun nyt Kuntokaupasta!

iFIT-jäsenyyden aktivointi uusitaan automaattisesti maksua vastaan ilmaisen 12 kuukauden ​​jäsenyyden päättymisen jälkeen. Peruuta milloin tahansa. Tabletti / älypuhelin ei sisälly toimitukseen. Tuote vaatii kolme AA-paristoa (ei sisälly toimitukseen).

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: