Power Rack Kyykkyhäkki ylä- ja alataljalla, FitNord

999,00 €

Tai erämaksulla alk. 37,10 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:

Power Rack Kyykkyhäkki ylä- ja alataljalla on jämerä voimailuteline kovaan käyttöön. Monikäyttöinen Power Rack soveltuu käytettäväksi mm. seuraavissa liikkeissä:
- Penkkipunnerrus
- Vinopenkkipunnerrus
- Ylätalja
- Alatalja
- Leuanveto (moniotetangolla, ns. monkey bar)
- Dippi
- Jalkakyykky

Ylä- ja alataljalla sekä punnerrus- ja kyykkyliikkeillä harjoittelu vaatii kyykkyhäkin lisäksi myös levytangon ja levypainoja. Painonnostotangon ja levypainojen lisäksi suosittelemme kyykkyhäkkiä käytettäväksi yhdessä esim. Säädettävän vinopenkin kanssa. Kyykkyhäkin mukana tulee yhden tangon kannatinparin lisäksi turvatangoilla varustettu tangon kannatinpari, joiden avulla teet harjoittelusta turvallisempaa.

Ylä-alataljan levykuormitus sopii 25 mm ja 30 mm levypainoille. 

Jos haluat käyttää 50 mm levypainoja niin muistathan tilata adapterit erikseen. 

Adapteri 50mm 

HUOM! Huomioithan voimahäkin mittojen lisäksi varata tilaa myös levytangon päille ja taljan painopakan vaatimille levypainoille. Painot eivät sisälly hintaan.

Power Rack Kyykkyhäkin runko on valmistettu 6 x 6 cm teräksestä ja rungon liitokset on vahvistettu vielä ylimääräisillä teräslevyillä, mikä tekee häkistä hyvin tukevan. Vankkarakenteista Power Rack Kyykkyhäkkiä ei ole tarvetta pultata kiinni lattiaan, sillä se on suunniteltu pysymään tukevasti paikallaan ilman erillistä kiinnitystä. 

Tilaa heti hinta-laatusuhteeltaan loistava kyykkyhäkki monipuoliseen treeniin! 

Katso myös kiekkolegenda Pekka Saravon ajatuksia videolta. 

Mitat ja kantavuus

Testivideot

Arvostelut


Yhteenveto

4.56410256     / 5
4,6
4.6154     / 5
4,6
4.6923     / 5
4,7
4.3846     / 5
4,4

92 % (12 / 13)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 5     / 5
  5,0
 • 5,0
 • 5,0
 • 5,0

Hyvä perusvehje

Hyvä vehje. Pari kuukautta ollut autotallissa. Jämäkkä, ei heilu leuanvedossa tai muussakaan. Taljat mielestäni ihan käyttökelpoiset, vaikkeivat tietenkään samanveroiset kuin hyvissä taljalaittessa; liikkeet hivenen tahmaisen tuntuiset. Esim. yhden käden taljaliikkeet siksi jääneet vähiin. Ylä- tai alataljassa isommilla painoilla tämä ei niinkään häiritse. Tuovat monipuolisuutta kuitenkin lisää, kun tämä ainoa laite autotallissa. Vähemmän kuntosalia harrastanut puoliso myöskin tykkää.
Ville Liukkonen 22.4.2021 , Joensuu
 • 4.3333333333333     / 5
  4,3
 • 5,0
 • 4,0
 • 4,0

Häkki kellariin ... toimii

Tuli korona ajan johdosta muutettua kellarin huone kuntosaliksi ja tämä häkki sinne hankittua. Aktiivisia käyttäjiä eri tasoilta kuntoilijasta aktiiviurheilijoihin. Kaikille on tämä kelvannut ja toiminut. Yhdistettynä hyvään muokattavaan penkkiin ja kasaan painoja, korona-ajan treenit hoituu. Kestää isommankin ukon ryskeet ja toistaiseksi ainakin tuntunut varsin tukevalta. Taljojen laakerointi ja kaapelin kulku ei ole tietenkään niin hyvää kuin huippulaitteissa, mutta kyllä tuota kiskoo. Suosittelisin myös lattiaan kiinnittämään huomiota, eli kunnollinen salilattia pohjalle.
Valkoparta 5.4.2021 , Espoo
 • 3.3333333333333     / 5
  3,3
 • 3,0
 • 4,0
 • 3,0

Kotisali

Hyvä power rack monitoimiseen käyttöön. Leuanvetotanko parasta! Miinus tulee dippikahvojen leveydestä tekee omille olkapäille pahaa ja on todella kaukana toisistaan omaan makuun, ylä/ala talja jarruttaa ittekseen joten ei pysy jännitys lihaksissa ,huonot kasausohjeet.
Juho 21.3.2021 , Janakkala
Näytä lisää...
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: