Polar Vantage M2 Urheilukello, Kulta/samppanja

299,00 €

Tai erämaksulla alk. 11,10 €/kk

Toimitus 5-10 arkipäivässä

Polar Vantage M2 Urheilukello on täynnä tyyliä ja monipuolisia älyominaisuuksia, jotka motivoivat pitämään parempaa huolta kehosta ja hyvinvoinnista.
 
Polar Vantage M2 Urheilukellon erinomaiset urheiluominaisuudet ottavat hyvinvoinnin kokonaisvaltaisesti huomioon. Urheilukello on suunniteltu tukemaan aktiivista arkea aina harjoitusten suunnittelusta, energiatasapainon hallintaan sekä unen ja palautumisen seurantaan. Sisäänrakennettu GPS ja edistynyt rannesykemittaus antaa tarkkoja mittaustuloksia, ja sääsovelluksen avulla ulkotreenit on helppo ajoittaa. Kätevän musiikinhallinta -ominaisuuden avulla treenit kulkevat jouhevammin kuin koskaan. Suuri 1,2 tuuman värinäyttö tekee kellon toimintojen hallitsemisesta nopeaa ja vaivatonta. Kellon trendikäs ja urheilullinen muotoilu erottuu edukseen. Kellon rei'itetty silikoniranneke näyttää linjakkaalta ja kellon painikkeet on sijoitettu runkoon niin, että se näyttää kahdeksankulmaiselta. Polar Vantage M2 on suunniteltu tukemaan aktiivista arkea ja tehokkaampaa treenausta. Kello tarjoaa monipuolisesti edistyneitä treenitoimintoja harjoittelun avuksi, oli sitten tavoitteellinen juoksija tai vähemmän aktiivinen hölkkäilijä.
 
Polar Vantage M2 Urheilukellon avulla on helppo seurata aktiivisuutta, sykettä ja unta monen päivän ajan ottamatta kelloa pois ranteesta. Urheilukellon akun kesto on täydellä GPS teholla jopa 30 tuntia, mikä takaa kaikkien ominaisuuksien monipuolisen ja huolettoman käytön pitkään. Ranneke on helposti vaihdettavissa ja tarjolla on useita erilaisia värivaihtoehtoja. Kellon ominaisuuksiin on yhdistettävissä puhelinsovellus, joka antaa vielä enemmän lisäominaisuuksia. Polar Flow -sovelluksen avulla pystyy seuraamaan harjoituksia ja niiden etenemistä, sekä luomaan omia harjoitussuunnitelmia.

Tärkeimpiä ominaisuuksia

Training Load Pro™ -kuormituksen arviointi antaa kokonaiskuvan harjoittelun kuormituksesta ja siitä, miten se vaikuttaa treenaamiseen.
 
FuelWise™ -tankkausavustaja auttaa hallitsemaan energiatasoja sekä pitää huolta nesteytyksestä. Toiminto opastaa tankkaamaan harjoitusten aikana, että energiaa riittää loppuun asti.
 
Precision Prime™ -rannesykkeenmittauksen avulla pystyt seuraamaan aktiivisuuttasi ympäri vuorokauden ja harjoittelemaan ilman erillistä sykevyötä. Edistynyt rannesykkeenmittaus on erinomainen työkalu kehon kuormituksen ja työmäärän arviointiin. Treenin tuloksia ja kehitystä pystyy seuraamaan ja tavoitteisiin on helpompi päästä. 

Nightly Recharge™ -palautumisen mittaus kertoo, kuinka hyvälaatuista uni on ollut ja kuinka hyvin keho on rauhoittunut ensimmäisten tuntien aikana. Ominaisuuden avulla tietää onko keho valmis harjoitteluun vai onko levon aika. 

Sleep Plus Stages™ -unen seurannalla pystyy seuraamaan yön kulkua. Seuraa unen määrää, laatua, sekä eri univaiheiden kestoa. Unen seuranta auttaa tunnistamaan tekijät, joilla voi olla negatiivinen vaikutus uneen ja sen laatuun.

FitSpark™ -päivittäinen treeniopas antaa valmiita treenejä. Treenivalikoima on monipuolinen ja sen avulla saa joka päivä vaihtelevia harjoituksia, jotka vastaavat omaa kuntotasoa ja harjoitushistoriaa. 

Serene™ -ohjattu hengitysharjoitus auttaa stressinhallinnassa ja unenlaadun parantamisessa. Harjoituksen aikana tulee helposti noudatettavat ohjeet säännöllisen hengitysrytmin ylläpitämiseen ja reaaliaikainen palaute, joka kertoo miten keho reagoi harjoitukseen.
 
Tuotetiedot:
 • 1,2 tuuman värillinen kosketusnäyttö
 • Akunkesto 30 tuntia (GPS ja sykemittaus päällä)
 • Sykemittaus ranteesta Polar Precision Prime™ ‑yhdistelmäsensoriteknologialla
 • Training Load Pro™-kuormituksen arviointi (osaksi Polar Flow sovelluksessa)
 • Nightly Recharge™-palautumisen seuranta
 • FitSpark™- päivittäinen treeniopas
 • Sleep Plus Stages™-unenseuranta
 • FuelWise™ -tankkausavustaja
 • Säätiedotukset ja musiikinhallinta kätevästi ranteesta.
 • Aktiivisuuden seuranta ja kalorit
 • Integroitu GPS
 • Energialähteet
 • Puhelimen älykkäät ilmoitukset
 • Rungon mitat 46 x 12,5 mm
 • Vesitiivis n. 30 m syvyyteen
 • Paino: 45,5 g
HUOM. Jos tilaat samalla kertaa vain Polar-älykellon, toimitetaan se DHL:n kuljetuspalvelulla suoraan kotiin. Jos puolestaan tilaat myös muita tuotteita, toimitus kulkee Kuntokaupan kautta valittavissa olevalla toimitustavalla.

Takuu:
https://support.polar.com/fi/tuki/takuutiedot
Valmistajan tuki [email protected], Puh. 08-5202100

Tilaa Polar Vantage M2 Urheilukello tukemaan arkea ja treeniä. Nyt Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 299,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: