Polar Unite Fitnesskello, sininen

149,00 €

Tai erämaksulla alk. 5,53 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Polar Unite on laadukas ja kevyen tyylikäs fitnesskello, jonka älykkäiden ominaisuuksien avulla terveellisten elämäntapojen ylläpitäminen helpottuu!
 
Polar Unite on erinomainen fitnesskello lisäämään arjen aktiivisuutta. Kellossa on henkilökohtaisesti mukautuva treeniopastus, motivoiva ympärivuorokautinen sykkeen ja aktiivisuuden seuranta sekä automaattinen unen ja palautumisen seuranta, joiden avulla käyttäjä saa tärkeää tietoa oman kehon toiminnasta. Polar Uniten voi yhdistää muihin laitteisiin, kuten puhelimeen, jolloin kalenteri-, sähköposti- ja viestihälytykset voidaan näyttää suoraan kellossa. Sykkeen seuraaminen onnistuu tarvittaessa suoraan kuntosalilaitteen näytöltä. Kellossa on myös GPS-ominaisuus, jonka avulla voidaan mitata ja tallentaa ulkotreenin reitti, matka, vauhti ja nopeus. Värillinen kosketusnäyttö tekee käytöstä helppoa ja säädettävällä rannekkeella kellon saa istumaan täydellisesti ranteeseen.
 
Fitnesskellon avulla on helppo seurata aktiivisuutta, sykettä ja unta monen päivän ajan ottamatta kelloa pois ranteesta. Jopa neljän päivän akunkesto aktiivisuuskäytössä ja 50 tunnin akunkesto treenitilassa takaa kaikkien ominaisuuksien monipuolisen ja huolettoman käytön päivien ajan. Kellon ominaisuuksiin on yhdistettävissä puhelinsovellus, joka antaa vielä enemmän lisäominaisuuksia. Polar Flow -sovelluksen avulla pystyy seuraamaan harjoituksia ja niiden etenemistä, sekä luomaan omia harjoitussuunnitelmia. 

Tärkeimpiä ominaisuuksia

Precision Prime™ -rannesykkeenmittauksen avulla pystyt seuraamaan aktiivisuuttasi ympäri vuorokauden ja harjoittelemaan ilman erillistä sykevyötä. Edistynyt rannesykkeenmittaus on erinomainen työkalu kehon kuormituksen ja työmäärän arviointiin. Treenin tuloksia ja kehitystä pystyy seuraamaan ja tavoitteisiin on helpompi päästä. 

Nightly Recharge™ -palautumisen mittaus kertoo, kuinka hyvälaatuista uni on ollut ja kuinka hyvin keho on rauhoittunut ensimmäisten tuntien aikana. Ominaisuuden avulla tietää onko keho valmis harjoitteluun vai onko levon aika. 

Sleep Plus Stages™ -unen seurannalla pystyy seuraamaan yön kulkua. Seuraa unen määrää, laatua, sekä eri univaiheiden kestoa. Unen seuranta auttaa tunnistamaan tekijät, joilla voi olla negatiivinen vaikutus uneen ja sen laatuun.

FitSpark™ -päivittäinen treeniopas antaa valmiita treenejä. Treenivalikoima on monipuolinen ja sen avulla saa joka päivä vaihtelevia harjoituksia, jotka vastaavat omaa kuntotasoa ja harjoitushistoriaa. 

Serene™ -ohjattu hengitysharjoitus auttaa stressinhallinnassa ja unenlaadun parantamisessa. Harjoituksen aikana tulee helposti noudatettavat ohjeet säännöllisen hengitysrytmin ylläpitämiseen ja reaaliaikainen palaute, joka kertoo miten keho reagoi harjoitukseen.

Tuotetiedot:
 • Värillinen kosketusnäyttö
 • 4 päivän akunkesto aktiivisuuskäytössä ja jopa 50 tuntia yhtenäistä treeniaikaa
 • Rungon mitat 43 x 43 x 8,5 mm
 • Paino 32 g
 • Vesitiivis n. 30 m syvyyteen
 • Lasikuituvahvisteinen polymeerikuori
 • Älypuhelinilmoitukset
 • Silikoniranneke
 • Precision Prime™ - Rannesykkeenmittaus
 • Nightly Recharge™ -Palautumisen mittaus
 • Sleep Plus Stages™ -Unen seuranta
 • FitSpark™ -Päivittäinen treeniopas
 • Serene™ -Ohjattu hengitysharjoitus
 • GPS (yhdistettävä puhelimeen) 
 • Rannekkeen väri: Sininen
HUOM. Jos tilaat samalla kertaa vain Polar-älykellon, toimitetaan se DHL:n kuljetuspalvelulla suoraan kotiin. Jos puolestaan tilaat myös muita tuotteita, toimitus kulkee Kuntokaupan kautta valittavissa olevalla toimitustavalla.

Takuu:
https://support.polar.com/fi/tuki/takuutiedot
Valmistajan tuki [email protected], Puh. 08-5202100

Tilaa laadukas Polar Unite Fitnesskello nyt Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 149,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: