**PINTAVIALLINEN** Tunturi F20 Competence Kuntopyörä

499,00 € 599,00 €

Tai osamaksulla alk 20,79 €/kk

SÄÄSTÄ 100 € 26.7.2021 saakka

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

Kuntopyörän etummaisessa jalassa naarmuja, joita on peitetty mustalla tussilla. Katso kuva 4. Ei vaikuta mitenkään laitteen käyttöön.


Tunturi Competence F20 on edullinen ja helppokäyttöinen kuntopyörä, joka sopii erinomaisesti aloittelevalle kuntoilijalle.

Tunturi Competence F20 on pelkistetty ja simppeli peruskuntopyörä kotikäyttöön. Kuntopyörästä löytyy 8 vastustasoa, joita säädetään manuaalisesti helppokäyttöisestä säätönupista. Matalan rungon vuoksi pyörälle pääsee nousemaan vaivattomasti, joten laite sopii hyvin myös iäkkäämmille käyttäjille. Jokaiselle sopiva harjoitteluasento on helppo löytää monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta.

Tunturi Competence F20 on käytössä hiljainen, eikä laite tarvitse verkkovirtaa, joten se on vapaasti sijoitettavissa kotona haluttuun paikkaan.

Monipuolisempia ohjelmia ja enemmän vastustasoja kaipaavalle suosittelemme tutustumista myös Tunturi Performance E50 -kuntopyörään.

Samassa hintaluokassa useimmat asiakkaamme vertailevat myös Tunturi F40 ja FitNord Cyclo 300 -kuntopyöriä, joissa on edistyneemmät ja treenaamiseen huomattavasti monipuolisuutta tuovat sähköisesti toimivat ohjelmat sekä lisäksi jälkimmäisessä pidempi kolmen vuoden takuu.

Kuntopyörät vertailussa: Tunturi F20, F40 sekä FitNord Cyclo 300

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: