Ylätalja painopakalla, FitNord Diamond

1990,00 €

Tai erämaksulla alk. 73,90 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Painopakkalaite, FitNord Diamond ylätalja on erityisen jämerä ammattikäytön ylätaljalaite. Diamond ylätalja soveltuu erityisen hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

Pakkalaite Diamond ylätaljassa on 100 kilon painopakka, mutta mikäli salinne kaipaa suurempaa pakkaa, niin sellainenkin saadaan järjestettyä. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä myyntiimme. Huomioithan, että laitteessa oleva väkipyörä keventää todellisen vastuksen puoleen.

Diamond-sarjan pakkalaitteista löytyy käyttäjäystävällinen toistojen laskuri sekä ajanotto, jolloin on helppoa pysyä treenin mukana ja keskittyä esimerkiksi hengitykseen tarkemmin kun ei tarvitse laskea toistoja. Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia! Musta-harmaa väritys sopii kaikenlaisiin sisustustyyleihin.

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta. Vastusta voi helposti säätää nousematta laitteesta, joka on hyödyksi niin treenin sujuvuuden kuin turvallisuudenkin kannalta.

Tilaa heti tyylikkäät painopakkalaitteet tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot:
Painopakka 100 kg (mikäli tarvitsette isompaa painopakkaa olkaa yhteydessä myyntiimme)
Maksimikäyttäjäpaino 150 kg
Väri: tummanharmaa/musta
Laitteen koko: 1466*1450*2341mm

Takuu:

Runkotakuu 5 vuotta
Taljat/vaijerit/kuluvat osat 6 kk

Painopakkalaite toimitetaan kahdessa pakkauksessa.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: