NCM-Sähköpyörät

Saksan Hannoverissa vuonna 2014 perustettu NCM Bikes on yksi Euroopan suurimmista sähköpyörävalmistajista. NCM valmistaa kymmeniä tuhansia sähköpyöriä vuosittain.

NCM pyörien keskeinen ideologia on erinomaisen hinta-laatu-suorituskyky-suhteen aikaansaaminen. Mekaanisina osina käyteteään ainoastaan laadukkaimpia osavalmistajia, kuten Shimano, Schwalbe ja Tektro. NCM suunnittelee käyttämänsä Das-Kit -moottorit ja Dehawk-akut, jonka ansiosta NCM-pyörissä on markkinoiden tehoikkaimmat akut ja moottorit.

NCM pyörät suunnitellaan ja valmistetaan Saksassa, minkä ansioista niiden laatutuntuma ja luotettavuus ovat erinomaisella tasolla. NCM-sähköpyörien mekaanisille osille myönnetään 24 kk takuu ja akulle 12 kk takuu.

NCM-sähköpyörissä käytetään vain tunnettujen valmistajien mekaanisia osia, joten voit huoltaa ja korjauttaa NCM-sähköpyöräsi paikallisella pyörähuoltamollasi. Elektronisiin osiin liittyvissä huolloissa ohjeistathan huoltoliikettä ottamaan yhteyttä maahantuojan huoltoon huolto@kuntokauppa.fi näiden osien toimituksen ja konsultaation osalta.

Valitse nyt käyttöösi laadukas ja suorituskykyinen NCM-sähköpyörä!

Järjestys: