NCM Moscow Plus Sähkömaastopyörä (768 Wh tehoakku)

2499,00 €

Tai osamaksulla alk 104,12 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:

Tuotekuvaus

NCM Moscow Plus Sähkömaastopyörä on voimakkaalla moottorilla ja huipputehokkaalla akulla varustettu maastopyörä, joka kulkee yhtä hyvin niin metsäteillä kuin kaupunkiajossa. Tyylikkään sähkömaastopyörän suunnittelussa on otettu huomioon myös mukavuus ja käytännöllisyys; rento ajoasento ja varmatoimisuus tekevät NCM Moscow -sähköpyörästä erinomaisen valinnan myös työmatkapyöräksi.

Voimakkaasti vääntävä moottori ja jopa 150 km toimintasäde

Suurikapasiteettinen 768Wh akku kestää yhdellä latauksella parhaimmillaan jopa 150 km matkan, joten Moscow Plus soveltuu hyvin myös pitkille lenkeille ja retkille.  Runkoon lukittava akku on helppo irrottaa, joten se voidaan viedä sisälle lataamista varten.  Voimakkaasti vääntävä 55 Nm takamoottori auttaa nousemaan mäet hikoilematta. Taakse asennettu moottori on hiljainen ja säästää sekä ketjujen että rattaiden kuormitusta niiden käyttöikää pidentäen. Sähkömoottorin teho on 250W ja maksiminopeus noin 25 km/h.

Laadukkaat ja turvalliset komponentit

Tektron hydrauliset levyjarrut ovat varmatoimiset ja tehokkaat. Das-Kit C7B -LCD-näyttö on erittäin selkeä ja toimintoja ohjataan erillisistä ohjauskahvaan sijoitetuista painikkeista. Avustustasoja on valittavissa kuusi. Shimano Acera -vaihtaja vaihtaa tarkasti ja nopeasti. Suntour XCM -joustohaarukka pehmentää menoa epätasaisilla alustoilla ja on lukittavissa esimerkiksi maantieajoa varten. NCM Moscow Plus-sähkömaastopyörässä on myös USB-latausportti esimerkiksi puhelimen latausta varten pitkillä lenkeillä.

NCM Moscow Plus eroavaisuudet perusmalliin verrattuna

Tavalliseen NCM Moscowiin verrattuna Plus-mallissa on kapasiteetiltään suurempi akku (768 Wh / 624 Wh), tehokkaammat hydrauliset jarrut, ohjaustangon keskelle asennettu suuri näyttö sekä erilliset painikkeet toimintojen ohaamista varten. Takavaihtajana on 8-vaihteinen Shimano Acera perusmallin 7-vaihteisen Altus-vaihtajan sijaan. Lisäksi NCM Moscow Plus -sähkömaastopyörässä on astetta laadukkaampi Suntour XCM -joustohaarukka.

Valitse NCM Moscow Plus, mikäli arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 1. Erittäin pitkä toimintasäde, jopa 150 km yhdellä latauksella
 2. Loistavat ajo-ominaisuudet kaupungissa, hiekkateillä ja poluilla
 3. Mahdollisuus käyttää pyörää sekä työmatkoihin että kunnon kohottamiseen
 4. Huippulaadukkaat komponentit
 5. Mukavuus, tyylikkyys ja turvallisuus
Kuntokaupan sähköpyörän lisävarusteet - kategoriasta löydät pyörään myös laadukkaat lukot, pumput,  lokasuojat ja muut lisätarvikkeet.

NCM Moscow Plus toimitetaan tukevassa pahvilaatikossa osittain koottuna. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja eturengas. Työhön menee aikaa noin 20-30 minuuttia, mukana toimitetaan sekä ohjeet että työkalut. Lue myös tarkemmat tekniset tiedot tästä.

Tilaa nyt hinta-laatusuhteeltaan erinomainen NCM Moscow Plus-sähkömaastopyörä monipuoliseen käyttöön Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Arvostelut


Yhteenveto

4.66666667     / 5
4,7
4.0000     / 5
4,0
5.0000     / 5
5,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

4.6666666666667     / 5
4,7
 • 4,0
 • 5,0
 • 5,0

Jämäkkä

Sopiva 115kg painoiselle, vahvan ja jämäkän tuntuinen. Aika vähän vielä ajelua, työmatka 8-9km. ainakin sujuu nyt vaivattomasti. Vasen vipu suuremmalle rattaalle vaihdettaessa ei aina palaudu ilman lisä-painallusta toiseen suuntaan, pitänee voidella tai viedä huoltoon.
Suosittelen!
Työmatkailija 22.5.2020 , Imatra
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: