Leuanvetotanko ja voimistelulaite, Tunturi

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
39,95 €

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Leuanvetotanko, joka on sen lisäksi myös monipuolinen voimistelulaite. Ei vaadi kiinteää asennusta! Laite antaa mahdollisuudet monenlaisiin leuanveto-otteisiin. Laitteen avulla teet myös dipit, vatsat ja punnerrukset.
Leuanvetotanko ja voimistelulaitteen kiinnitys oviaukkoon käy käden käänteessä ja poisto samaten. Tanko on lujaa tekoa ja kantaa jopa 136 kg.

Katsothan, että kiinnität tangon lujiin karmeihin. Karmeja vasten tulevat osat tangosta on pehmustettu kumein. Jos epäilet karmien kantavuutta, voit pultata pakkauksessa tulevat turvapidikkeet karmien yläpuolelle.

Leuanvetotangossa on kolme eri kiinnityspaikkaa, jolloin se istuu useampiin seiniin täydellisesti. Leuanvetotanko istuu erinomaisesti niin perinteisiin paksuseinäisiin 50-70 -lukujen kerrostalojen karmeihin kuin uusien talojen ohuempiin seiniin. Kuitenkin karmien paksuus saa olla enintään n. 17,5 cm.
- Ideaali seinän paksuus karmeineen n. 9 - 17 cm
- Tangon pituus 104 cm, joten oviaukon leveys tulisi olla alle metrin
- Putken paksuus n. 3 cm
Jos sinulle riittää vähempi määrä otevaihtoehtoja, toinen suositeltava malli on myös Leuanvetotanko, siirrettävä. Nämä molemmat leuanvetotangot saat helposti piilotettua vaatekaappiin käyttämättömien jaksojen ajaksi.

Tämä leuanvetotanko ja voimistelulaite on laadukasta, kestävää ja järeää tekoa - monipuolisuutensa vuoksi aivan loistava tuote!

HUOM! Tarkista aina leuanvetotangon tukeva kiinnitys ennen harjoituksen aloittamista.

Tilaa heti ja treenaa leukoja, punnerruksia, dippejä ja vatsoja kotonasi!

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.