Kuntokaupalle korkein AAA-luottoluokitus

Luottoluokittaja Bisnode on nostanut Kuntokaupan korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Vain 4,0 % parhaiten luottokelpoisista suomalaisista yrityksistä saa AAA-ratingin.
Bisnode on Euroopan johtava digitaalisen yritystoimintainformaation tarjoaja. Alla oleva lainaus Bisnoden omilta nettisivuilta kertoo olennaisimman taustan luottoluokittajan toiminnasta Suomessa.
"Bisnode on alkuperäisen AAA-yritysreittauksen kehittäjä. Tämä täysin automaattinen luottoluokitusjärjestelmä lanseerattiin Suomessa vuonna 1993. Bisnode on määritellyt lähes jokaisen normaalia liiketoimintaa harjoittavan ja aktiivisen yrityksen luottokelpoisuusluokan eli Ratingin."


Lisäksi Bisnode kertoo arvioivansa yrityksen luottokelpoisuutta sekä kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvotteista keräämällä ja analysoimalla järjestelmällisesti toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota. "Koska Rating-luokitusta päivitetään automaattisesti, se on ajantasaisempi kuin mikään muu luottokelpoisuusluokitus. Koneellisesti tuotettuna se on aina objektiivinen ja helpottaa eri yritysten keskinäistä vertailua."

Kuntokauppa.fi - eli yrityksenä viralliselta nimeltään Jymir Oy - ottaa luottoluokittajan tunnustuksen nöyrästi ja kiitollisena vastaan. Toivomme, että olemme jatkossakin asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kannalta luotettava ja mieluisa kumppani!
« Uutisarkisto