Testissä Tunturi GO Run 20 -juoksumatto

Mietitkö juoksumaton hankintaa? Juoksumatoissa valikoimaa on paljon ja monia mietityttää, mikä on juuri omiin tarpeisiin sopivin malli. Otimme Kuntoblogissa tarkasteluun yhden suosituimmista malleistamme – Tunturi GO Run 20 -juoksumaton.

Tunturi GO Run 20 on helppokäyttöinen ja edullinen kokoontaitettava juoksumatto. GO Run 20 on ihanteellinen juoksumatto etenkin hölkkään ja kevyempään juoksuun. Matto sopii erinomaisesti tavalliselle kotikuntoilijalle mutta myös aktiivisemmallekin juoksijalle. Juoksualustan koko on 46 cm x 137 cm, ja moottorina toimii 2,25 HP (jatkuva teho) DC-moottori, josta riittää tehoa useimpien juoksijoiden tarpeisiin.

GO Run 20 on tukevarakenteinen juoksumatto, jonka jämäkkä alusta takaa sen, ettei sivuttaisliikettä esiinny painavammillakaan kuormilla. Voit siis juosta vauhdikkaampiakin vetoja vakaalla askelluksella! Tasaiseen kävelykäyttöön ja pehmeämpää alustaa tarvitsevalle suosittelemme tutustumista Tunturin Pure-mallistoon.

GO Run 20:n näyttöpaneeli on selkeä ja helppokäyttöinen. Näyttöpaneelissa on suuret pikanäppäimet, jotka helpottavat nopeuden ja kaltevuuskulman säätämistä nopeatempoisissakin harjoituksissa. Näyttäisi valitettavasti siltä, että käyttöä helpottavat pikanäppäimet ovat poistumassa Tunturin uusista juoksumattomalleista. Lue aiheesta lisää täältä.

GO Run 20 on moniin muihin juoksumattoihin verrattuna siron kokoinen: se vie lattiapintaa vain noin 80 cm x 172 cm. Pienen kokonsa lisäksi matto on kokoontaitettava ja liikuttelemisen helpottamiseksi siitä löytyvät myös kätevät siirtopyörät. Matto vie kaiken kaikkiaan yllättävän vähän tilaa, mikä on oleellinen asia laitteen sijoituspaikkaa mietittäessä.

Tunturi GO Run 20:ssä yhdistyvät vakaa harjoittelutuntuma, monipuolinen käytettävyys ja pitkä käyttöikä. Hinta-laatusuhteeltaan siis todella hyvä joka kodin juoksumatto, joka mahtuu pienempäänkin tilaan. Meille Kuntokaupalla tärkeintä on asiakastyytyväisyys ja GO Run 20 onkin myös asiakkaidemme suosittelema malli!

Katso videolta, kun Kuntokaupan Matias testaa GO Run 20 -mattoa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *