Mitalikahvit Kuntokaupalla

Kuntokaupalle saatiin alkuviikosta mielenkiintoisia vieraita, kun veteraanipainonnostaja Juha Vine poikkesi myymälässä kakkukahvien kanssa. Miehellä oli syytä juhlaan, sillä hän voitti viikonloppuna kultaa painonnoston veteraanisarjassa.

Juha tilasi talvella Kuntokaupalta levytankosarjan ja lupasi samalla tarjota kakkukahvit, jos saavuttaa kultamitalin tulevissa kisoissaan. Sanansa mittainen mies saapuikin paikalle kakun kanssa ja Kuntokaupalla päästiin maistelemaan mitalikahveja!

Rautaisessa kunnossa oleva Juha voitti kultamitalinsa viime viikonloppuna järjestetyssä Masters SM 2017 -kisassa, 70–74 -vuotiaiden miesten sarjassa, 62 kg:n luokassa. Myös aiempaa kisakokemusta Juhalta löytyy vuodelta 1970, jolta on myös miehen oma ennätys, 172 kg:n yhteistulos. Vaatimaton 46 vuoden tauko painonnostossa ei kuitenkaan tuntunut missään, kun mies päätti viime syksynä aloittaa harjoittelun toisiin kisoihinsa.

Lappiin lomamökille lähtiessä Juhaa uhkasi kuitenkin ikävä harjoitustauko. Kuntokauppa pelasti tilanteen, kun mies löysi valikoimistamme tarpeisiinsa sopivan levytankosarjan. Erityisen tyytyväinen Juha oli 180 cm:n painonnostotankoon, jonka kanssa mahtui harjoittelemaan myös Lapin mökissä.

Kultamitalisti vieraana Kuntokaupalla

Kultamitalisti kertoo olevansa erittäin tyytyväinen Kuntokaupan levytankosarjaan, hyvään palveluun ja nopeaan toimitukseen: “Ilman Kuntokaupan levytankosarjaa ei kultamitali ja kisoihin osallistuminen olisi ollut mahdollista.”

Kultajuhlien lomassa mies paljasti myös menestyksensä salaisuuden: ”Oikea tekniikka on oleellista oppia. Lisäksi kannattaa valita sellainen laji ja sarja, jossa ei ole muita osallistujia!”

Näillä vinkeillä on hyvä jatkaa eteenpäin. 🙂  Kiitämme Juhaa kakkukahveista ja toivotamme onnea ja menestystä tuleviin projekteihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *