Kuntokaupan väki mukana jakamassa joulumieltä Taysin lasten syöpäosastolle

Kuntokauppa osallistuu ajoittain hyväntekeväisyyteen ja erityisesti lapset ovat mitä parhain lahjoitusten kohde. Joulukuun alussa Kuntokauppa lahjoitti Torstai Toivoa Täynnä ry:n kautta Taysin lasten syöpäosastolle FitNord Cyclo 300 -kuntopyörän. Näin Kuntokaupan toimitusjohtaja Matias Kukkonen kommentoi lahjoitusta:

“Harvoin tulee vastaan kohteita, joita on näin helppo lähteä tukemaan. Olemme kiitollisia tästä mahdollisuudesta ja toivomme, että kuntopyörä tuo iloa ja liikettä lapsipotilaille ja sairaalan henkilökunnalle.”

Fysioterapeutti oli jo pitkään toivonut osastolle uutta, myös lasten ja nuorten käyttöön soveltuvaa kuntopyörää. Alun perin tällainen oli tarkoitus ostaa, joten Kuntokaupan lahjoitus säästi budjettia muihin lapsille tärkeisiin hankintoihin, kuten leluihin.

Kuntokaupan Matias Kukkonen ja Pyry Niskala kasasivat lahjoitetun kuntopyörän käyttövalmiuteen.

Torstai Toivoa Täynnä ry toimitti osastolle myös muita yksityishenkilöiden ja yritysten lahjoituksia, kuten leluja, kirjoja ja pelejä. On hienoa, jos pienellä lahjoituksella voi tuoda iloa osaston arkeen. Me Kuntokaupalla toivomme kaikkea hyvää pienille potilaille ja heidän läheisilleen!

Kuvat: Irina Luoto

Yksi vastaus artikkeliin ”Kuntokaupan väki mukana jakamassa joulumieltä Taysin lasten syöpäosastolle

  1. Eetu

    Ihana lukea, että yritykset jakavat hyväntekeväisyyteen ja sellaisille kohteille, jotka sitä oikeasti tarvitsevat. Minulla on myös kokemusta suvussa nuorista syöpäpotilaista, sillä serkullani oli pahalaatuinen kasvain. Oli mukava huomata, että juuri yritykset ja yksityisihmiset jakavat hyvää sekä miten juniorit olivat aivan innoissaan kaikennäköisestä lahjoituksista, jopa niistä pienemmästäkin!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *