Oppilaiden leuanvetohaaste, osa 3: Ennätysyritys johti huipputulokseen — Kuntokauppa lahjoittaa juoksumaton!

Ennätysyritys johti huipputulokseen

Kuntoblogi palaa jälleen oppilaiden leuanvetohaasteen pariin. Jyväskylän kristillisen koulun 5. luokka on valmistautunut yrittämään leuanvedon yhteistuloksen ennätystä, tavoitteenaan keskimäärin 10 leukaa oppilasta kohden. Tavoite saavutetaan, kun koko luokan yhteistulos on vähintään 230 leukaa.

Oppilainen innostus ja sitoutuminen säännölliseen harjoitteluun poiki loistavan yhteistuloksen. Katso videolta, miten syksyn ensimmäinen ennätys etenee hetki hetkeltä!

Tuloksen kruunaa vielä viimeisen oppilaan suoritus, joka jäi pois pidemmältä videolta:

BÄM! Tavoite saavutettu!
Onnittelut koko luokalle ja opettaja Jukka Sinnemäelle uskomattomasta yhteistuloksesta!

Pieni laskuvirhekin videolta löytyy, mutta onneksi on tämä nykytekniikka, jonka ansiosta tulos voitiin oikaista virallisen videotarkistuksen myötä. Tulos on siis 255 leukaa, mikä ylittää reilusti asetetun tavoitteen. Keskimäärin oppilaat vetivät 11 leukaa oppilasta kohden, mikä on hämmästyttävän korkea tulos — eikä kyseessä ole todellakaan mikään urheiluluokka. Yhteistulos on varmasti varteenotettava myös maailman mittakaavassa.

Vaikka joillekin saattaa olla hivenen apua voimistelurekkiä muistuttavasta joustavasta tangosta, suoritus on joka tapauksessa uskomattoman huikea ja se kannattaa jokaisen katsoa ja inspiroitua! Muun muassa osa tytöistä ällistyttää upeilla suorituksillaan. Kuten videolta huomaa, leuanvetotekniikkaa on selvästi harjoiteltu. Varsinkin alkuvaiheessa harjoittelussa on käytetty apuna mm. voimakuminauhoja, sillä harva alkaa ihan kylmiltään vetää leukoja omalla kehonpainollaan.

Luokasta löytyy eritasoisia leuanvetäjiä ja täytyy muistaa, että leuanveto on oikeasti haastavaa hommaa hyväkuntoisellekin. On kuitenkin tärkeää, että koko luokka on ollut mukana yhteisessä projektissa, mikä kohottaa varmasti porukan yhteishenkeä. Tietenkin harjoittelu on tärkeää myös lihaskunnon kohenemisen vuoksi – liikuntakipinän syttyminen jo nuorena kannustaa liikkumaan varttuneemmallakin iällä ja löytämään sen itse kullekin parhaiten sopivan tavan kehittää ja ylläpitää kuntoa.

Tuuletus

Koululaisten esimerkki osoittaa, että mahdottomaltakin tuntuvat haasteet ovat mahdollisia, kun löytyy tarpeeksi motivaatiota, päättäväisyyttä ja pitkäjänteisyyttä.

Kuntokauppa lahjoittaa huippuluokan juoksumaton

Kuten olemme luvanneet, Kuntokauppa lahjoittaa tavoitteeseen päässeelle luokalle juoksumaton. Jyväskylään lähtevä juoksumatto kuuluu uusimpaan mallistoon, joka julkistetaan aivan pian! Voimme kuitenkin jo nyt paljastaa, että kyseessä on tasokas kestovahattu juoksumatto, joka on huoltovapaa voitelun suhteen. Lisäksi sen vaihtovirtamoottori sopii erinomaisesti koko luokan aktiiviseen käyttöön.

Me Kuntokaupalla kiitämme koululaisia tästä inspiroivasta tempauksesta ja toivomme, että heidän esimerkkinsä innostaisi kaikenikäisiä liikkumaan ja haastamaan itseään!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *