Kuntoilulaitevalikoima laajenee – tarkastelussa Reebok Titanium TC 1.0 kuntopyörä

Kuntokaupassa on nyt tarjolla uutuutena Reebok kuntoilulaitteita. Esittelemme nyt Reebokin Titanium malliston TC 1.0 kuntopyörän, joka on malliston laitteista edullisin. Saimme kyseisen mallin hyvissä ajoin testattavaksi, jotta voimme jakaa käyttökokemuksemme laitteen toiminnoista ja ominaisuuksista ennen varsinaisten toimitusten alkamista. Kyseistä kuntopyörää on saatavilla lokakuussa 2015.

Reebokin Titanium TC 1.0 kuntopyörässä on 9kg vauhtipyörä, iso ja pehmeä satula, runsaasti harjoitusohjelmia sekä mahdollisuus viidelle eri käyttäjälle. Kuntopyörä sopii erityisesti koteihin, joissa on monta käyttäjää. Laite on laadukkaan oloinen ja yksityiskohtiin on panostettu.

Harjoitusohjelmien valinta ja seuranta käy helposti ja selkeästi isolta 5 tuuman LCD-näytöltä, jossa on selkeät, taustavalaistut painikkeet. Laitteessa on myös syketunnistimet kahvoissa sekä langaton sykevastaanotin, eli sykkeen seuranta onnistuu myös erillisen sykevyön avulla (ostettavissa erikseen). Tavoitesykkeen saa asetettua käyttäjätietojen pohjalta halutulle tasolle.

Reebok Titanium TC 1.0 kuntopyörässä on yhteensä 20 ohjelmaa, joissa riittää tekemistä erityyppisten harjoitusten muodossa. Valmisohjelmien lisäksi voit tehdä oman ohjelman tavoite aikoineen, matkoineen ja kaloreineen.

Reebok Titanium TC 1.0 kuntopyörän ohjelmavalikko

Reebok Titanium TC 1.0 kuntopyörän ohjelmavalikko

Kuten aiemmin tuli mainittua, laite soveltuu käyttäjäprofiiliensa ansiosta erityisesti koteihin, joissa on useampi kuntoilija. Pehmeä satula sopii herkällekin takapuolelle ja satulassa on riittävästi säätövaraa monen kokoiselle käyttäjälle. Reebok Titanium TC 1.0 on aktiivisen perheen kuntolaite.

Voit tutustua tuotteeseen tarkemmin Kuntokauppa.fi:n tuotesivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *