Tarjoushaukka hankki juoksumaton Kuntokaupalta

Tesomalle saatiin hintatietoisia vieraita, kun Tuurin kuuluisa Tarjoushaukka Jorma Sepponen piipahti Kuntokaupalla tutustumassa juoksumattoihin. Tarjoushaukalle on kertynyt vuosien mittaan kiloja, joista hän haluaa päästä nyt eläkepäivillään eroon, ja juoksumatto on tunnetusti tehokas kuntolaite laihdutukseen.


– Luin juuri, että Jethro Rostedt on laihtunut juoksumatolla 41 kg. Minäkin aion laihtua tulevana keväänä, ja olen huomannut, että juoksumatoista on nyt kovia tarjouksia. Juoksumatto on halpa ja helppo keino laihtua, kun Jethrokin on saanut pudotettua painoa noin paljon.

Tarjoushaukan matkaan Alavudelle lähti kävelykäyttöön erinomainen FitNord Sprint 300 -juoksumatto. Katso videolta, miten Kuntokaupan toimitusjohtaja Matias Kukkonen opastaa Tarjoushaukkaa juoksumaton käytössä!

Tavoitteena painaa alle 100 kg

Tarjoushaukka-Jorman tavoitteena on juoksumattoharjoittelun myötä laihtua ja huolehtia terveydestä. Ensimmäisenä tavoitteena 108 kg painavalla Tarjoushaukalla on saavuttaa alle 100 kg:n paino kesään mennessä. Seuraava kunnianhimoinen tavoite on päästä alle 90 kg:n painoon.

Tarjoushaukka on erittäin tyytyväinen uuteen juoksumattoonsa. Hän on positiivisesti yllättynyt myös siitä, ettei juoksumatolla ole sen nimestä huolimatta aina pakko juosta, vaan moottoriltaan tehokkaat juoksumatot kestävät myös kävelyä.

Tämä on iso ja ylimukava laite ja ensimmäinen kosketukseni juoksumattoon. Hienoa, että tällä voi kävellä eikä tarvitse suoraan juosta! Voin säätää nopeutta portaattomasti voinnin ja kunnon mukaan.

Tarjoushaukka suosittelee paitsi FitNord-juoksumattoa, myös Kuntokauppaa kaikille kotikuntoilijoille.

Kuntokaupalla on loistavat tuotteet, erinomainen hinta-laatusuhde, ja asiantunteva palvelu. Sain toimitusjohtajalta hyviä vinkkejä laihdutukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *