FitNord-tuoteperhe kasvaa jälleen – Uudet laitteet myyntiin syksyn aikana

Hinta-laatusuhteeltaan kiitelty FitNord-tuoteperhe saa uusia jäseniä, kun mallisto täydentyy syksyn aikana uusilla kuntolaitteilla. Uudet mallit ovat pääsääntöisesti kotikäytön laitteita, mutta mielenkiintoisia uutuuksia on luvassa myös yhteisökäyttöön.

Koko FitNord-kuntolaitteiden tarina alkoi juoksumatoista, joita on nyt tulossa lisää edullisimpaan hintaluokkaan. Myös uusissa edullisissa kotikäytön Sprint-juoksumattomalleissa on FitNord-laitteille tuttuja ominaisuuksia, kuten käytettävyyttä helpottavat nopeuden ja nousukulman pikanäppäimet.

Uusia malleja on tulossa myös kuntopyöristä: FitNord Cyclo 300 saa kaverikseen sekä edullisen hintaluokan kuntopyörämallin että tasokkaan ergometrin.  Mallistoon on tulossa myös kaksi rekumbenttia, eli nojapyörää, jotka ovat turvallisia ja helppokäyttöisä malleja myös ikäihmisille. Suuren kysynnän vuoksi FitNord-mallistoa täydentää jatkossa myös spinningpyörä, joka soveltuu kovaankin treeniin.

Myös soutulaite- ja crosstrainermallistoon on tulossa mielenkiintoisia uutuuksia: Suuren suosion saavuttanut FitNord Oceans 300 saa seurakseen edullisemman kotikäytön soutulaitteen ja FitNord Hiker 300F:n rinnalle on tulossa sähkömagneettivastuksella ja tehokkaammalla liikeradalla varustettu crosstrainer.

FitNord-kuntolaitteet ovat huolella suunniteltuja, kohtuuhintaisia ja käyttäjäystävällisiä laitteita eri käyttötarkoituksiin: kotiin, yhteisöille ja ammattisaleille. Tulemme julkaisemaan Kuntoblogissa tarkemmat laitetestit uusista laitemalleista vielä tämän vuoden puolella, joten pysykää kuulolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *