Ammattisali Kuntokaupalta – FitNord-laitteilla varusteltu KuntoStep avataan syyskuussa

Erinomaisia uutisia Pohjois-Savosta: Harri Partasen ja Kaisa Silaskiven KuntoStep aukeaa Iisalmeen syyskuun alussa. KuntoStep tulee tarjomaan asiakkailleen matalan kynnyksen ja leppoisan ilmapiirin kuntosalin sekä monipuolisia ryhmäliikuntapalveluita.

KuntoStepin ryhmäliikuntapuolta pyörittävällä Kaisa Silaskivellä on vuosien kokemus liikunta-alalta, erityisesti tanssin parista sekä muutoinkin kokemusta yrittäjyydestä. Kuntosalista vastaava Harri Partanen taas kouluttautui liikunta-alalle, sillä hän kaipasi vaihtelua valtion virkamiehen arkeen. Noin vuosi sitten syntynyt idea tanssin ja kuntosalin yhdistämisestä ja oman yrityksen perustamisesta on vihdoin toteutumassa, kun pariskunnan yhteinen KuntoStep avaa ovensa 1.9.

Tavoitteena matalan kynnyksen sali

KuntoStepin monipuolinen kuntosali on rakennettu avaraan ja valoisaan, n. 150 m2:n tilaan, jonka yhteydestä löytyy tietenkin myös ryhmäliikunta- ja tanssisali. Kuntosalin suunnittelun lähtökohtana oli tarjota asiakkaille matalan kynnyksen sali, jossa on kodikas ja rento tunnelma. Erityisesti laitteiden helppokäyttöisyys ja turvallisuus olivat yrittäjille tärkeitä kriteerejä: ”Yksinkertaiselle yrittäjälle yksinkertaiset laitteet”, Partanen naurahtaa.

KuntoStepin salilta löytyy FitNord-painopakkalaitteiden lisäksi laaja kattaus vapaita painoja.

Yrittäjät toivovat KuntoStepin asiakkaiksi kaikenikäisiä kuntoilijoita: laitteiden turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat eduksi erityisesti ikä-ihmisille, joiden toivotaan myös löytävän tiensä KuntoStepille. Salilla ei tule olemaan pitkiä sitovia jäsenyyksiä, vaan kuntosaliharjoittelua, tanssia ja muuta ryhmäliikuntaa pääsee harrastamaan kuukausikortilla.

Prosessin sujuvuus yllätti

Kuntosalihanke lähti kunnolla liikkeelle helmikuussa, jolloin Partanen ja Silaskivi ryhtyivät kilpailuttamaan laitetoimittajia tavoitteenaan löytää hinta-laatusuhteeltaan hyvä kokonaisuus ja saada myös palvelua ja apua suunnitteluun. Kuntokaupan laitevalikoima, ripeä palvelu ja asiantunteva suunnittelu ratkaisivat kilpailutuksen, ja Kuntokauppa valittiin laitetoimittajaksi. Myös mahdollisuus leasing-rahoitukseen oli aloitteleville yrittäjille merkittävä plussa.

Yhteistyö Kuntokaupan kanssa toimi erinomaisesti, ja koko prosessin sujuvuus suunnittelusta asennukseen teki yrittäjiin vaikutuksen: Suunnittelussa otettiin huomioon yrittäjän toiveet, tilaratkaisut sekä laitteiden sijoittelu, minkä lisäksi asennus tapahtui juuri sovittuna päivänä. Myös sujuva viestintä oli avainasemassa prosessin onnistumisessa: kuntosalisuunnittelijamme Henri Laine hoiti koko projektin alusta loppuun, ja häneltä sai vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin aina heti.

Jo projektin alussa Kuntokaupan kuntosalisuunnittelija laati kuntosalista layoutin, joka helpotti laitteiden sijoittelua ja tilan yleisilmeen hahmottamista.

Yrittäjät tyytyväisiä FitNord-laitteisiin

FitNord-painopakkalaitteet ovat tukevia, tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä.

Huolellisen suunnittelun tuloksena KuntoStepin salille päätyi monipuolinen kokonaisuus FitNord-painopakkalaitteita, kuten mm. Diamond jalkaprässi ja Diamond vatsarutistus- ja selänojennuslaite sekä kotimaassa valmistetut ylä- ja alataljat. Lisäksi Iisalmeen matkasi FitNord Smith-kiskopunnerruslaiteBodySolid-voimahäkki sekä muuta salin vakiokalustoa, kuten penkkejä (mm. FitNord säädettävä vinopenkki PRO), käsi– ja levypainoja ja tankoja.

FitNordin kotimaisvalmisteiset ylä- ja alataljat kestävät käyttöä ja katseita.

Cardiolaitteista KuntoStepille valittiin mm. FitNord Sprint 1000 -juoksumatto ja Concept2-soutulaite. Lisäksi salille rakennettiin loistavat puitteet toiminnalliseen treeniin mm. ruohomatolla ja painokelkalla.

KuntoStepiltä löytyy mm. jämäkkä ja voiteluvapaa FitNord Sprint 1000 -juoksumatto.

Ennen KuntoStepin avajaisia laitteita on testattu ahkerasti ja palaute on ollut yksinomaan positiivista: FitNord- laitteiden jämäkkyyttä, tukevuutta ja helppokäyttöisyyttä on kehuttu, minkä lisäksi laitteiden tyylikästä ulkonäköä on ihasteltu. Hyvää palautetta on saatu myös laitteiden monipuolisista säädöistä, jotka mahdollistavat miellyttävät liikeradat kaikenkokoisille käyttäjille.

Katso videolta, miltä KuntoStepin kokonaisuus näyttää!

FitNord-laitteita Partanen suosittelee kaikille kuntosaleille yhteisösaleista ammattisaleihin: ”Voin suositella FitNordia: Laitteet ovat jämäkät, toimivat ja hinta-laatusuhde on erinomainen”. Myös Kuntokauppaa Partanen suosittelee lämpimästi kaikille kuntosaliyrittäjille.

Kuntokaupan Henri Laine hoiti KuntoStepin projektin alusta loppuun: hän suunnitteli salin laite- ja tilaratkaisut yhdessä yrittäjien kanssa ja oli myös itse paikalla vastaamassa asennuksen onnistumisesta.

Kuten suunnittelijan ilmeestä voi päätellä, myös me Kuntokaupalla olemme erittäin tyytyväisiä toteutettuun kuntosalikokonaisuuteen ja toivomme, että asiakkaat löytävät tiensä KuntoStepille heti 1.9!


Jos olet itse perustamassa kuntosalia tai päivittämässä vanhaa, pirauta Henrille 044 355 5097  tai lähetä sähköpostia [email protected] Pistetään homma tulille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *