Kuntokauppa lahjoittaa 10 000 euron arvosta kuntoiluvälineitä – Sinä päätät, kenelle!

Hyvän tekeminen jää valitettavan usein arjen kiireen jalkoihin. Kuitenkin antoisimpia hetkiä voivat olla ne, kun tarjoutuu etuoikeus auttaa eniten apua tarvitsevia. Tällainen etuoikeus tarjoutui Kuntokaupalle viime joulun 2018 alla, kun Mirja Pälijärvi (Torstai Toivoa Täynnä ry) kysyi kuntopyörää TAYS:n lasten syöpäosastolle. Lahjoituspäätös FitNord Cyclo -kuntopyörästä tuohon liikuttavaan kohteeseen oli helppo tehdä heti ja tapaus on jäänyt mieleen yhtenä kiireisen joulusesongin kohokohdista. Arvokkain kiitos oli nähdä se ilo ja joulumieli, jonka tarpeelliseksi koettu lahjoitus sai aikaan.

Viime joulun alla toteutetusta lahjoituksesta voit lukea lisää täällä ja alla on myös pari kuvaa tuomassa muistoja eloon.

Kuntokaupan toimitusjohtaja Matias Kukkonen ja tuotepäällikkö Pyry Niskala kävivät toimittamassa kuntopyörälahjoituksen TAYS lasten syöpäosastolle joulukuussa 2018.
Lahjoitustilaisuudessa saatiin todistaa koskettavia hymyjä.

Jotta hyvän joulumielen kokemukset eivät jäisi tänä vuonna toteutumatta, päätimme lahjoittaa kuntolaitteita ja -välineitä joululahjoiksi niitä eniten tarvitseviin kohteisiin.

Kuntokauppa lahjoittaa jouluksi 2019 yhteensä 10 000 euron ovh-arvosta FitNord-kuntolaitteita ja -välineitä niitä tarvitseville ihmisille.

Nyt tarvitsemme apuasi! Kerro meille, mikä olisi hyvä lahjoituskohde ja kuka tai mikä taho tarvitsee lahjoitusta eniten. Ensisijaisesti voit ehdottaa hyvää ja hyödyllistä toimintaa harjoittavia yhteisöjä, mutta toki myös yksityishenkilöitä — hyvät perustelut ja todellinen tarve ratkaisevat!

Toimi näin:

Lähetä hakemuksesi 31.10.2019 mennessä asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected] ja kerro vapaamuotoisesti ainakin seuraavat tiedot:

 • Kuka ansaitsee lahjoituksen ja miksi?
 • Mitä kuntolaitteita tai -välineitä kyseinen taho tarvitsee ja kuinka paljon (esim. jumppakuminauha, juoksumatto vai kokonainen kuntosali)?
 • Mikä olisi käyttötarkoitus ja millaista toimintaa kohteessa harjoitetaan?
 • Yhteystiedot, joihin olla yhteydessä mahdollista tarkempaa selvitystä varten

Valitsemme ehdotuksista harkintamme mukaan vähintään yhden, mutta todennäköisesti useita kohteita, joiden kesken yhteenlaskettu 10 000 euron budjetti jaetaan. Pyrimme parhaan harkintamme mukaan tekemään lahjoitukset seuraavilla perusteilla:

 • Missä kohteessa hyöty ja tarve ovat todennäköisesti suurimmat?
 • Missä kohteessa omat resurssit hankintaan ovat todennäköisesti heikoimmat?
 • Mitkä kohteet sytyttävät henkilökunnassamme suurimman inspiraation?

Teemme päätöksen ja tiedotamme valituista lahjoituskohteista hakuajan jälkeen, ja lahjoitukset toimitetaan perille jouluksi.

Hakuaika julistetaan nyt virallisesti alkaneeksi! Toivomuksemme on, että viesti ehtii riittävän ajoissa tavoittamaan kaikki eniten apua tarvitsevat tahot. Mielellämme julkaisemme kampanjan päätyttyä listan lahjoituskohteista, joten hakemalla kampanjaan sitoudut siihen, että tiedot lahjoituskohteesta saa julkaista, ellei erikseen toisin sovita.

Laitathan sanaa liikkeelle jakamalla tätä blogiartikkelia tai somessa Kuntokaupan Facebook-, Instagram- tai LinkedIn-julkaisua, jotta saadaan lahjat parhaisiin kohteisiin!

Kiitos avustasi jo etukäteen — jäämme innolla odottamaan inspiroivia hakemuksia!

Julkaistu kategoriassa Sponsorointi ja hyväntekeväisyys, Yleinen avainsanoilla , , , , , , , kirjoittanut .

Matias Kukkonen

Matias on Kuntokaupan yksi kolmesta perustajajäsenestä ja nykyisellään luotsaa Kuntokauppaa yrittäjänä ja toimitusjohtajana. Matiaksen oma urheilutausta pitää sisällään monenlaista harrastelua ja lyhyen jakson kilpaurheilua. Kilpaurheilu alkoi 23 vuotiaana, kun mies löysi tiensä pikajuoksuharjoituksiin syksyllä 2003 ja alitti ensimmäisenä kilpailukautenaan kesällä 2004 maagisen 11 sekunnin rajan ajalla 10,98. Tästä kehitys jatkui SM-tasolla siten, että kesä 2005 toi Kalevan Kisoissa M 100 m välieräpaikan. Kesällä 2006 Kalevan Kisat pidettiin Matiaksen silloisessa kotikaupungissa Jyväskylässä, jossa mies ylsi silloiseen tavoitteeseensa: miesten 100 m finaaliin. Seitsemäs sija Kalevan Kisoissa kolmantena kilpailukautena jäi lopulta viimeiseksi esiintymiseksi SM-kilpailuissa. Kesän 2006 viimeinen kilpailu Lahden Eliittikisoissa toi vielä uuden ennätyksen 10,71 hienoiseen (-0,8) vastatuuleen, mutta seuraavalla harjoituskaudella alkaneet loukkaantumiset päättivät lyhyen pikajuoksu-uran kolmeen kilpailukauteen. Nykyään Matias pitää huolta kunnostaan monenlaisten urheiluharrastusten parissa, jakaa näkemyksiään treenaamisesta ja kehittää Kuntokauppaa auttaakseen sinuakin eteenpäin kohti tavotteitasi.

Yksi vastaus artikkeliin ”Kuntokauppa lahjoittaa 10 000 euron arvosta kuntoiluvälineitä – Sinä päätät, kenelle!

 1. Maarit Kivimäki

  Etelä Paippisten koululle. Pieni kyläkoulu Sipoossa. Liikuntasalin välineistö on ikiaikaista ja surkeassa jamassa ja kunnalta on kovin vaikeaa mitään saada. Matka kuntoradoille tai keskuksiin on täältä maalta pitkä joten monipuolisen liikuntatunnin järjestäminen on todellinen haaste opettajille. Nuorten liikunta ja sen ilo halutaan kuitenkin pitää jatkossakin hyvällä tasolla ja ilman välineitä se on hirmuisen hankalaa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *