Kuntokaupalla juhlittiin uuden liiketilan avajaisia

Kuntokauppa on muuttanut uusiin toimitiloihin vanhassa tutussa Ristimäen pienteollisuustalossa. Uusista tiloistamme löytyy avara showroom/myymälä, tyylikkäät toimistotilat sekä aiempaa huomattavasti suurempi varasto. Koko kevään kestänyt muuttoprosessi huipentui viime perjantaina 31.5. järjestettyihin avajaisiin, joissa tunnelma oli huipussaan, grilli kuumana ja pukukoodina (tietenkin) tesoma.

Upeasti remontoitua liiketilaamme saapui juhlistamaan henkilökuntamme lisäksi joukko asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Iltaan kuului mm. toimitusjohtajan puhe ja alkulämmittely, jonka jälkeen vastuskuminauhoille, hierontapalloille ja -rullille löytyi uusia käyttötapoja Kuntokaupan ritsakisassa. Lisäksi n. 1100 m2:n liiketilaamme päästiin ihastelemaan asiantuntevan turistioppaan johdolla.

Innokkaimmat kuntoilijat pääsivät testaamaan showroomimme laitevalikoimaa.
Grillausta Kuntokaupan lastauslaiturilla.
Grillauspaikkana toimi Kuntokaupan viihtyisä lastauslaituri. Grillimestarina hääri tiimimme uusin jäsen Urpo, jota avustivat kokeneet konkarit Henri ja Jussi.
Vieraat kiittelivät avajaisten onnistuneita ruokatarjoiluja.

Kuntokaupan väki kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita osallistumisesta ja muistamisesta. Uusissa hienoissa liiketiloissa on hyvä jatkaa eteenpäin kohti uusia haasteita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *