Jere Lehtinen suosittelee Saunatar-infrapunasaunaa

Moni asiakkaistamme on vuosien varrella käyttänyt infrapunasaunaa kotonaan tai esimerkiksi kuntosalilla. Monille infrapunasauna on kokemuksena rentouttava ja virkistävä hetki kiireisen arjen keskelle. Tänä keväänä Saunatar sai asiakkaakseen myös erään monille suomalaisille tutun paluumuuttajan Pohjois-Amerikasta. Tuo mielenkiintoinen asiakas on entinen NHL-tähti, MM-95 kultamitalisti, Stanley Cup -voittaja sekä nykyisin Suomen jääkiekkomaajoukkueen GM, Jere Lehtinen.

Entinen NHL-tähti ja Leijonien GM Jere Lehtinen suosittelee Saunatar-infrapunasaunaa.

Suomen A-maajoukkueen GM Jere Lehtinen sekä Kuntokaupan toimitusjohtaja Matias Kukkonen.

Jere on asunut perheensä kanssa Dallasissa 19 vuotta, joista suurimman osan hän pelasi NHL:n riveissä. Pelaajaurallaan Jere on ollut mukana lukuisissa MM-kisoissa sekä yhden kerran olympialaisissa saavuttaen useita arvokisamitaleja. Pelaamisen jälkeen Lehtinen on toiminut myös pelaajatarkkailijana ennen nykyistä pestiään. Viime kesänä Jere muutti perheineen takaisin Suomeen, ja hän onkin siitä lähtien toiminut Suomen A-maajoukkueen General Managerina.

Suomeen muutettuaan Jere ja vaimonsa halusivat ostaa sekä infrapunasaunan että höyrysaunan yhdistelmän. Heitä viehätti erityisesti Saunatar Elite -mallisto sen monipuolisuuden vuoksi. Lasisessa suihkukaapissa on suihkun lisäksi sekä infrapunasauna että höyrysauna. Jeren sanojen mukaan tuote on tilankäytöltään tehokas ja oli heidän tarpeisiinsa täydellinen.

”Olemme olleet todella tyytyväisiä hankintaan. infrapunasaunassa rentoutuu mukavasti ja jaksaa olla pidempään kuin tavallisessa saunassa. Miinuksia tässä saunassa ei ole, lämpö on hyvin tasainen koko ajan ja malli sopii erinomaisesti suihkusyvennyksemme mittoihin.” Jere kertoo.

Jere Lehtinen nauttii Saunatar Elite -infrapuna-höyrysaunastaan.

Lehtisen perheessä Jere käyttää enempi höyrysaunaa ja vaimo Jaana infrapunasaunan puolta. Aiheesta on tulossa kirjoitus myös maahantuojan sivulle, joten käyhän tutustumassa aiheeseen lisää osoitteessa www.saunatar.fi!

Julkaistu kategoriassa Henkilökuva, Infrapunasaunat, Kehonhuolto ja lihashuolto, kirjoittanut .

Tiia Heikkinen

Tiia on Kuntokaupan uusin tulokas! Vastuualueena on markkinointi, sekä myös monenlaiset muut hommat yrityksessä. Tiian oma urheilutausta painottuu pääosin ratsastukseen ja se onkin ollut lähellä sydäntä jo pikkutytöstä asti. Nykyisin ratsastus on lähinnä harrastus, mutta jokunen vuosi meni myös kilparatsastajana. Suurimpiin saavutuksiin kuuluu kilpaileminen Helsinki International Horse Showssa. Tiialla on kaksi omaa hevosta, jotka asustavat Lempäälässä. Hevosharrastuksen lisäksi liikuntaa tulee harrastettua mm. pilateksen ja joogan parissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *