FitNord-tuoteperhe kasvaa – Kuntopyörä ja crosstrainer markkinoille syksyllä

Vaikka kesä on vielä pahasti kesken, me Kuntokaupalla valmistaudumme jo kovaa vauhtia tulevaan syksyyn, jolloin markkinoille on saapumassa erittäin mielenkiintoisia kuntolaiteuutuuksia. Kuten jo tiedämme, FitNord-juoksumatot ovat saavuttaneet huiman suosion niin kotikuntoilijoiden keskuudessa kuin yhteisösaleillakin. Lisää juoksumattomalliston taustasta voi lukea mm. täältä. Meiltä onkin kyselty, missä viipyvät muut FitNord-kuntoilulaitteet – helppokäyttöisiä, kestäviä ja kohtuuhintaisia laitteita kun ei ole tarjolla koskaan liikaa.

Iloksemme voimmekin kertoa, että FitNord on tuomassa syksyllä markkinoille oman kuntopyörän ja crosstrainerin! Laitteet ovat huolellisen kehitystyön tuloksia ja FitNord-juoksumattojen tapaan kestäviä ja tukevia laitteita, joissa on panostettu itse tekemisen, eli kuntoilun miellyttävyyteen ja helppouteen. Kuten FitNordin juoksumatoissa, myös uusissa kuntolaitteissa hintalappu tulee olemaan laatuun ja ominaisuuksiin nähden hyvin maltillinen. FitNordin laitteilla on siis jatkossakin tarkoitus hikoilla vain treenatessa eikä ostovaiheessa tai tilisaldoa katsellessa.

Uutuuslaitteet tulevat myyntiin loppukesän ja syksyn aikana, joten kannattaa seurailla aktiivisesti Kuntokaupan sivuilta, milloin laitteiden ennakkomyynti alkaa. Seuraavassa kurkistetaan kulissien taakse ja saadaan pientä esimakua tulevista laitteista.

FitNord Cyclo 300

Historian ensimmäinen FitNord-kuntopyörä Cyclo 300 on tukevarakenteinen pyörä, joka sopii loistavasti useimpien kotikuntoilijoiden tarpeisiin. Monipuolisilla säätömahdollisuuksilla varustettu, jämäkkä satula sekä pitkät sykekahvat takaavat hyvän pyöräilyasennon kaikenkokoisille kuntoilijoille.

FitNord Cyclo 300 tulee olemaan erinomainen valinta kaikille helppokäyttöistä, tukevaa ja luotettavaa peruskuntopyörää etsiville kotikuntoilijoille. Katso videolta Kuntokaupan tuotepäällikkö Kai Kairavirran ajatuksia uudesta FitNord-perheenjäsenestä!

FitNord Hiker 300F

Etuvetoinen FitNord Hiker 300F -crosstrainer on turvallinen ja vakaa crosstrainer, jonka voi sijoittaa mainiosti pienempäänkin tilaan. Usein etuvetoisten crossareiden jalakset vievät jopa pari metriä tilaa, mutta Hiker 300F on vain reilun metrin mittainen. Toisin kuin monet muut pituudeltaan lyhemmät crossarit, Hiker 300F on kuitenkin erittäin tukevarakenteinen laite, joka ei huoju ja heilu tuulessa, vaan pysyy tukevana isommankin kuntoilijan treenissä.

Hiker 300F on tutustumisen arvoinen ja vain vähän lattiatilaa vievä uutuuslaite tukevaa ja jämäkkää crossaria arvostaville kuntoilijoille. Katso videolta, miltä Hiker 300F näyttää tositoimissa ja tuleeko crossaillessa edes hiki! 😉

Molemmista uutuuslaitteista löytyy hyvin selkeä, mutta kuitenkin monipuolisilla ohjelmilla varustettu näyttöpaneeli. Kurkista videolta, millaisia ominaisuuksia laitteista löytyy ja miten näyttöpaneeli toimii!

Vielä on kesää jäljellä, mutta nyt kelpaa odotella myös syksyä. Pysykää kuulolla, sillä nämä laitteet viedään käsistä, kun ne aikanaan tulevat myyntiin!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *