FitNord-juoksumatot – uutuusmalliston taustaa

Jotkut ovat ehkä jo huomanneetkin, että Suomessa tarjontaan on ilmestynyt uusi mallisto juoksumattoja FitNord-tuotemerkin alla. Ensimmäinen erä on tullut hiljattain myyntiin syksyn 2017 aikana. On hyvä tietää, että koko FitNord-malliston lanseeraamisen taustalla ovat Kuntokaupan myynnissä, tuotevalikoiman kehityksessä ja hallinnossa vaikuttavat henkilöt. Erityisesti vastuuta on kantanut nykyisellään Saksasta käsin operoiva Kai Kairavirta, toimitusjohtaja Matias Kukkosen avustuksella.

”Yrityksemme 10-vuotisen historian aikana olemme myyneet jo aika liudan juoksumattoja, viime aikoina jopa satoja vuosittain. Meille on aina ollut tärkeää myydä ja suositella sellaisia tuotteita, joilla on hyvä tuntuma treenata, jotka ovat helppoja käyttää ja käyttötarkoitukseensa nähden kestäviä sekä yleisesti hintaansa nähden järkeviä”, Kukkonen kertoo.

”Siinä sivussa on tullut lukuisten keskusteluiden kautta ilmi niitä seikkoja, joita asiakkaamme erityisesti arvostavat ja kaipaavat. Luonnollisesti meille on tullut tutuksi myös useita eri tavarantoimittajia ja valmistajia, joiden kanssa toimiessa olemme saaneet kokea sekä yhteisiä onnistumisia että toki myös tiettyjä haasteita. Erityisen palkitsevaksi olemme kokeneet pitkällisen yhteistyön Tunturin kanssa. Heidän asemansa suomalaiseen kotikäyttöön suuntautuvalla juoksumattojen sekä kotikuntolaitteiden markkinalla muutenkin on ollut vahva. Muun muassa tätä yhteistyötä Kuntokauppa haluaa vaalia ja panostaa siihen jatkossakin.”

Kaikki ei ole tietenkään sujunut ongelmitta, vaan aina on ollut kipupisteitä sekä toimialan että yrityksen omasta näkökulmasta. Ensinnäkin, juoksumattojen tarjonta on hyvin kirjavaa. On monenlaisia valmistajia, joiden mallistojen sisällä on eroja sekä luotettavuudessa että tuntumassa, takuuhuoltojen toimivuudesta puhumattakaan. Teknisiä tietoja ei aina ilmoiteta yhteneväisesti, mikä tuo ajoittain mieleen Volkswagenin taholta paljastuneet toimintatavat autoalalla. Tämän tyyppinen toiminta tekee juoksumattojen todellisten ominaisuuksien vertailusta asiakkaalle vaikeaa, eikä meidänkään taholta kaikkia laitteita ehditä millään testaamaan. Tämä aihepiiri on pikku hiljaa alkanut valjeta meille yhä paremmin sitä mukaa kuin olemme toimineet tiiviisti monenlaisten asiakkaiden, tuotteiden ja toimittajien parissa.

Taustalla olivat myös yrityksen omat kasvuun, toimitusvarmuuteen ja valikoiman kilpailukykyyn liittyvät tarpeet. Tärkeimpiä tekijöitä malliston julkaisun taustalla olivat kuitenkin saatavilla olevien juoksumattojen puutteet tuotetasolla. ”Helmiä on löytynyt joukosta, mutta harvoin ’koko pakettia’”, kommentoi FitNord-juoksumattojen kehitystyötä tehnyt Kai Kairavirta. Kannattaakin lukea FitNord-juoksumattojen malliston esittelystä kiinnostavimmat hyödyt, joita uusi mallisto tarjoaa.

FitNord Sprint 500

Mielenkiintoinen uutuus FitNord Sprint 500 on ainutlaatuisesti kotikäyttöön kestovahatulla matolla ja AC-moottorilla varustettu juoksumatto

FitNord-juoksumattomalliston esittelyn voit lukea täältä.

Julkaistu kategoriassa FitNord, FitNord-juoksumatot, Juoksumatot, kirjoittanut .

Jonna Ojala

Jonna työskentelee Kuntokaupalla markkinoinnin ja visuaalisen suunnittelun parissa. Vastuualueisiin kuuluvat myös erilaiset projektinhallinnan tehtävät. Jonnan vapaa-aika kuluu intensiivisesti perheen ja ystävien parissa touhuten ja harrastaen. Kuntosalilla käynti ja kotitreenit ovat ympärivuotinen harrastus. Kesäisin lenkkeilyt metsäpoluilla ja talvella laskettelu rinteessä antavat mukavaa vaihtelua voimatreeneihin ja samalla rauhaa luonnosta. Lapsen kanssa pieni judoilu ja uinti ovat myös laatuaikaa parhaimmillaan. Pilkahdus boheemia luonnetta ja pala taiteellisuutta on kulkeutunut geenien mukana läpi elämän. Kiinnostus urheiluun ja terveellisiin elämäntapoihin on tullut ja kasvanut aikuisiän myötä osaksi arkea, joita ilman ei enää osasi – tai haluasi elää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *