Testissä helppokäyttöinen Kettler Giro C1 -kuntopyörä

Kuntopyörä on useimmille se kaikista tutuin kotikuntoilulaite, jonka avulla on helppo aloittaa kuntoiluharrastus tai ylläpitää aerobista kuntoa heikoista ulkoilukeleistä huolimatta. Tällä kertaa Kuntoblogissa tutustutaan Kettlerin edullisemman hintaluokan Giro C1 -pyörään. Katsotaan, millaisesta laitteesta on kyse ja olisiko tässä sopiva kuntopyörä sinun olohuoneeseesi!

Kettler Giro C1 on helppokäyttöinen, selkeällä näytöllä varustettu kuntopyörä. Kyseessä on tyylikäs ja hintaluokkaansa nähden varsin vakaa kuntopyörä kaikenikäisille ja -kokoisille kuntoilijoille. Giro C1 sopii erinomaisesti myös iäkkäämmille käyttäjille, sillä laitteelle pääsee helposti, eikä jalkaa tarvitse juurikaan nostaa pyörälle noustessa.

Giro C1:n polkutuntuma on tasainen manuaalisäätöisestä vastuksesta huolimatta. Pyörästä löytyy 8 eri vastustasoa, jotka ovat säädettävissä yksinkertaisella säätönupilla. 6 kilon vauhtipyörä on suhteellisen pieni, mutta riittää monen tavallisen kotikuntoilijan tarpeisiin.

Laite on kooltaan melko siro (90 x 54 x 136 cm) ja muotoilultaan tyylikkään simppeli musta kuntopyörä, joka sopii varmasti useimpien kotien sisustukseen. Satulaa voidaan säätää korkeussäädön lisäksi myös eteen ja taakse, joten säädöt saa kuntoon sekä pienikokoiselle että kookkaammallekin käyttäjälle. Satula on käytössä miellyttävän pehmeä.

Kotikuntoilun kannalta yksi Kettler Giro C1:n vahvuus on, ettei laite tarvitse sähköjohtoja ja on näin ollen vapaasti sijoitettavissa kotona haluttuun paikkaan. Näyttö toimii kätevästi AA-paristoilla. Siirtopyörät helpottavat laitteen liikuttamista paikasta toiseen. Laite on myös erittäin hiljainen käytössä, joten pyöräily ei häiritse perheenjäseniä tai naapureita kerrostalossa.

Toinen selkeä plussa on kuntopyörästä löytyvä tablet-teline, joka mahdollistaa oman viihteen tuomisen harjoitteluun tabletin kautta. Lisäksi yhteensovitettavuus KettMaps -karttaohjelmiston kanssa on tämän hintaluokan laitteelle jo erittäin hyvä ominaisuus. Karttaohjelmisto tuo harjoitteluun virkistävää vaihtelua, sillä ohjelmiston avulla pääsee harjoittelemaan erilaisissa maastoissa.

Kaiken kaikkiaan Kettler Giro C1 on helppokäyttöinen ja tyylikäs, erityisesti aloitteleville kuntoilijoille sopiva laite, jonka voi sijoittaa haluttuun paikkaan vapaasti ilman sähköjohtoihin kompastelua. Omassa hintaluokassaan ehdottomasti suositeltava laite!

Katso videolta, mitä mieltä Kuntokaupan Matias on Giro C1 -kuntopyörästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *