Tunturi Go Run 20 -juoksumatto korvaa loppuunmyydyn Bremshey RN2:n

Keväällä loppuunmyydylle Bremshey RN2 -juoksumatolle on saatu korvaava malli Tunturi GO Run 20- juoksumatosta. Kuten jo tuossa aikaisemmassa Tunturi GO -crosstrainereita koskevassa artikkelissa tuli todettua, on uudistunut väri käytännössä tämänkin laitteen ainoa ero vanhaan Bremsheyn malliin, mutta katsotaanpa vielä hieman tarkemmin.

Vanhaa ja tuttua ovat laitteen helppokäyttöisyys ja tukeva rakenne. Mattoa pyörittää sama tehokas ja varmaksi osoittautunut 2,25 HP DC-moottori, josta riittää potkua useimman juoksijan tarpeisiin. Parannusta aikaisempaan Bremshey RN2 -juoksumattoon verrattuna saadaan uudistuneesta ohjauspaneelista, joka näyttää nyt enemmän tietoa kerralla.

Loppuunmyytyjen Bremsheyn RN2 ja RN3 -juoksumattojen suosion vuoksi suosittelemme uusia korvaavia Tunturi GO Run 20 ja 30 -juoksumattoja useimpiin koteihin. Mallistossa on lisäksi kaksi tehokkaampaa mallia, GO Run 50 ja 70. Niihin kannattaa ehdottomasti tutustua, mikäli juoksuharrastus on vähänkin aktiivisempaa. Kaksi kevyempää mallia, GO Run 10 ja 15 tulevat kyseeseen niille, jotka hakevat juoksumattoa satunnaisempaan käyttöön eikä varoja riitä sijoittaa kunnollisempaan juoksumattoon. Halpa Tunturi GO Run 15 on jo yllättävänkin hyvillä ominaisuuksilla varustettu juoksumatto, mutta pääsääntöisesti suosittelemme hankkimaan vähintään Tunturi GO Run 20 tai sitä paremman juoksumaton. GO Run 20 tarjoaa jo merkittävän määrän ominaisuuksia, jotka takaavat riittävän vakaan harjoittelutuntuman, monipuolisen käytettävyyden ja pitkän käyttöiän.

Alla vielä video, jossa Matias testaa Tunturi GO Run 20 -juoksumaton ominaisuuksia käytännössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *