Bremshey CF5 -crosstrainer on nyt Tunturi Go Cross F 50 -crossari

Kotikäyttöön tarkoitetuista crosstrainereista ehkä suosituin Bremshey CF5 -crosstrainer myytiin loppuun koko Suomesta alkuvuodesta 2014. Bremshey CF5 -crossaria on senkin jälkeen kyselty tämän tästä ja vihdoin kyselijöille alkaa olla tarjottavaa. Tunturi-konsernin viimeisimmän malliston uudistuksen yhteydessä nimittäin nimi vaihtui ja samaa crosstraineria on nyt saatavillä Tunturi Go Cross F 50 -nimisenä.

Ehdimme jo hieman testaamaan Tunturi Go Cross F 50 -etuvetoista crosstraineria, josta voit katsoa testivideon alta. Uuden nimen ja värin lisäksi ohjauspaneeliin on tullut pieni muutos parempaan suuntaan. Aikaisempi kosketuksella toimiva vastuksen säätö on korvautunut rullalla, jota on mielestäni kätevämpi käyttää.

Vertailun vuoksi alla on vanha testivideo Bremshey CF -sarjan etuvetoisesta crosstrainerista, niin voit itsekin todeta että vain tuotteen väri ja brändi ovat käytännössä vaihtuneet.

Edullisista ja keskihintaisista crosstrainereista on vaikea löytää Tunturi Go -crossareiden kanssa kilpailukykyistä vaihtoehtoa. Esimerkiksi Tunturi-brändin sisällä Pure-sarjan crosstrainerit valmistetaan edelleen samalla rungon rakenteella, kuin aikaisemminkin. Pure-sarjan päivityksestä huolimatta rakenteeseen ei ole siis tullut muutosta, vaan runko on edelleen huteran oloinen. Alla aikaisempi testivideo Tunturi Pure Cross F 8.0 -crosstrainerilla helpottamaan vertailua.

Crosstrainerin valintakriteereistä kannattaa lukea aikaisemmasta blogikirjoituksestamme. Tulevalle kaudelle emme oikeastaan suosittele kotiin crosstraineria hankkivaa edes harkitsemaan mitään muuta vaihtoehtoa, kuin jotakin Tunturi Go -etuvetoisten sarjan crossareista. Edullisten ja keskihintaisten luokassa Tunturi Go -sarjan crosstrainereiden hyvä harjoittelutuntuma, vakaa rakenne ja ohjelmistojen helppokäyttöisyys sekä monipuolisuus ovat omaa luokkaansa. Vasta kalliimmissa yhteisökäyttöönkin soveltuvissa crosstrainereissa Tunturi Platinum -sarja on järkevä vaihtoehto.

Näin kesällä Tunturi Go -kuntolaitteita ei ole vielä paljon varastossa, mutta syksymmällä tasoja täydennetään. Toivottavasti Tunturi Go -crossareita riittää kaikille halukkaille!

Julkaistu kategoriassa Crosstrainerit, Kuntolaite-testit, Tunturi crosstrainerit, Yleinen avainsanoilla , kirjoittanut .

Matias Kukkonen

Matias on Kuntokaupan yksi kolmesta perustajajäsenestä ja nykyisellään luotsaa Kuntokauppaa yrittäjänä ja toimitusjohtajana. Matiaksen oma urheilutausta pitää sisällään monenlaista harrastelua ja lyhyen jakson kilpaurheilua. Kilpaurheilu alkoi 23 vuotiaana, kun mies löysi tiensä pikajuoksuharjoituksiin syksyllä 2003 ja alitti ensimmäisenä kilpailukautenaan kesällä 2004 maagisen 11 sekunnin rajan ajalla 10,98. Tästä kehitys jatkui SM-tasolla siten, että kesä 2005 toi Kalevan Kisoissa M 100 m välieräpaikan. Kesällä 2006 Kalevan Kisat pidettiin Matiaksen silloisessa kotikaupungissa Jyväskylässä, jossa mies ylsi silloiseen tavoitteeseensa: miesten 100 m finaaliin. Seitsemäs sija Kalevan Kisoissa kolmantena kilpailukautena jäi lopulta viimeiseksi esiintymiseksi SM-kilpailuissa. Kesän 2006 viimeinen kilpailu Lahden Eliittikisoissa toi vielä uuden ennätyksen 10,71 hienoiseen (-0,8) vastatuuleen, mutta seuraavalla harjoituskaudella alkaneet loukkaantumiset päättivät lyhyen pikajuoksu-uran kolmeen kilpailukauteen. Nykyään Matias pitää huolta kunnostaan monenlaisten urheiluharrastusten parissa, jakaa näkemyksiään treenaamisesta ja kehittää Kuntokauppaa auttaakseen sinuakin eteenpäin kohti tavotteitasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *