Vielä on kesää jäljellä – Kuntokauppa.fi:n vinkit ja välineet kesätreeniin!

Kesää on vielä jäljellä ja joillakin meistä on vielä parhaimmillaan lomatkin päällä! Nyt on hyvää aikaa harrastaa ja liikkua ulkona 🙂

Listasimme teille muutamia tapoja, joilla saat rakennettua itsellesi mieluisimmat tavat liikkua ja nauttia terveellisemmästä kesästä!
Käy hakemassa kesätreenivälineet valikoimastamme. Saat ostoskorissa koodilla ”kesä16ale15” 15% alennuksen tässä jutussa mainituista tuotteista. Tarjouskoodi voimassa elokuun puoleen väliin 15.8.2016 asti.

Kahvakuulatreeni puistossa
Nappaa kahvakuula mukaan puistoon ja tee treeni kesänurmella auringon paistaessa ja lintujen laulaessa. Hae sopivan kokoinen FitNord kahvakuula koodilla 15% hintaan verkkokaupan puolelta.

Kahvakuulalla voi tehdä esim. maastavetoa, yhden käden punnerrusta ym. ym. Ulkona kuulaa voi myös heittää pituusheitto tai korkeusheitto tarkoituksessa, jos tilaa on riittävästi ympärillä. Ollaan kuitenkin varovaisia treenatessa!!

Hyppynaru mukaan lenkille

Hyppynaru kulkee helposti mukana pienen koon vuoksi ja sen voi ottaa mukaan tuomaan piristystä normaaliin juoksu- tai kävelylenkkiin. Hyppynaru on loistava väline alkuverryttelyyn, mutta sitä voi käyttää myös varsinaisessa päätreenissä.

Tee juoksutreeni, joka harjoittaa maksimisykettä ja ketteryyttä. Juokse 4 x 4 sarjoissa 100 – 200 metrin pyrähdyksiä ja tee palautuva, rento hyppynaru harjoitus pyrähdysten välissä. Esim. minuutin hyppynaru hyppely, jonka jälkeen taas juoksupätkä.

Vastaavasti voit tehdä hyppynaruosion kovemmalla sykkeellä ja palauttaa sykettä minuutin-pari kestävällä kevyellä hölkällä.

Saat rakennettua näillä kahdella osiolla helposti tehokkaan treenin. Hae FitNordin nahkainen puukahvainen hyppynaru 15% alehintaan.

Voimistele voimistelurenkailla

Voimistelurenkailla saa tehtyä erinomaisen treenin omalla kehonpainolla. Lisäksi roikkuminen on hauskaa ja hyväksi koko vartalolle. Ripusta renkaat pihakoivuun tai vaikka leikkipuiston kiipeilytelineeseen, niin saat nauttia raikkaasta kesäilmasta samalla, kun harrastat tätä uljasta Olympia-lajinakin tunnettua liikuntamuotoa.

Hae tästä aikuisten tai lasten voimistelurenkaat 15% alehintaan verkkokaupastamme!

Voimistelurenkaat kotona tai mökillä – neljä hyvää kehonpainoharjoitteluliikettä yläkropalle

Toiminnallinen harjoittelu käsihihnoilla

Omalla kehonpainolla tehtävä toiminnallinen harjoittelu on parasta ulkona kesällä. Käy hakemassa Functional Trainer harjoitushihna, Gymstick verkkokaupastamme 15% alehintaa.

Hihnan voi ripustaa voimistelurenkaiden tapaan esim. puunoksaan tai rekkitelineeseen ja harjoitusvastusta saa säädettyä itselle sopivaksi käyttökulmaa säätämällä.

Palauttava proteiinijuoma

Kuumana kesäpäivänä ei pidä myöskään unohtaa nesteytystä ja sehän käy mukavasti hyvän makuisilla BodyLab-lisäravinteilla.

proteiinijuoma_kesälle_bodylab_whey100

Jauhot kulkevat mukavasti mukana BodyLab-sekoituspullossa, jonne vettä lisäämällä proteiinijuoma on valmis. BodyLab-heraproteiini sopii miedommin maustettuna ja raikkaampana erityisen hyvin aurinkoisille päiville. Käy hakemassa tästä 1 kg pussi -15% hintaan.

…ja muutakin tehtävää löytyy

Muistithan että meiltä löytyy myös rantalentopallot, pesäpallot ja paljon muuta palloiluun liittyvää. Kaikki lentopallo ja pesäpallo kategorian tuotteet koodilla -15% kampanjan ajan!

Eikä sitten muuta kuin ulkoilemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *