Kreatiinimonohydraattijauhe, FAST Creatine 600g

20,90 €

Tai erämaksulla alk. 0,78 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kreatiini on tutkituin urheilijoiden käyttämä ravintolisä. Sen tiedetään lisäävän urheilijoiden voimatasoja ja sarjakestävyyttä sekä nopeuttavan lihasmassan rakentumista. Kreatiinia on käytetty voimalajeissa jo yli 15 vuoden ajan ja sen tiedetään olevan turvallinen ravintolisä. Kreatiinin käytössä on tärkeintä oikea, kehonpainoon ja lihasmassaan suhteutettu annostus.

Kreatiinimonohydraattijauhe, FAST Creatine 600g on puhtainta uusimmalla teknologialla valmistettua farmaseuttista kreatiinimonohydraattia. Jos tavoitteesi on lisätä lihasten voimatasoa ja sarjakestävyyttä, kannattaa ehdottomasti lisätä tämä tuote ruokavalion osaksi.

Jos olet vasta aloittamassa voimailuharrastusta, riittää sinulle 3–5 gramman päiväannos. Jos olet pidempään harrastanut voimalajeja, voit ottaa Kreatiinimonohydraattijauhe, FAST Creatine 600g-valmistetta 5–10 grammaa päivässä, riippuen lihasmassan määrästä ja harjoittelun intensiteetistä. Kreatiini imeytyy hyvin kun sitä otetaan harjoituksen jälkeen palautumisjuomaan sekoitettuna.


Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 20,90 €